Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Par cigarešu un benzīna kontrabandu Rēzeknes novadā aizturēti trīs vīrieši

Policijas darbinieki Rēzeknes novada Silmalas pagastā otrdien aizturējuši trīs vīriešus un atsavinājuši 7360 kontrabandas cigaretes un 2,5 tonnas degvielas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīgs Kristīne Mieze.

Par akcizēto preču nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu un realizāciju likumsargi aizturēja 31, 26 un 25 gadus vecus vīriešus.

Kriminālprocesa ietvaros Kriminālprocesa likuma 264.panta kārtībā aizturēts 26 gadus vecais vīrietis un ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Savās liecībās aizdomās turētais vīrietis paskaidroja, ka visas pie viņa atrastās un izņemtās preces viņš ar savu automašīnu likumīgi ievedis Latvijā no Krievijas. Policijas darbinieki noskaidroja, ka aizdomās turētais vīrietis agrāk tiesāts par huligānismu, kā arī vairākkārt administratīvi sodīts par kontrabandas ievešanu Latvijā. Par šāda noziedzīga nodarījuma izdarīšanu saskaņā ar Krimināllikuma 2201.pantu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas