Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedabūjis uzsmēķēt, Saulkalnē vīrietis sadūris savu paziņu

Salaspils novada Saulkalnē 25.decembra pievakarē, nedabūjis uzsmēķēt, kāds vīrietis sadūris savu paziņu, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP)

VP skaidroja, ka Ziemassvētku pievakarē uz savu dzīvesvietu gājis 55 gadus vecs vīrietis. Pie viņa piegājis pazīstams vīrietis un prasījis cigaretes. Vīrietis atbildējis, ka nesmēķē, kas sadusmojis smēķētāju un starp vīriešiem izcēlies ass strīds. Strīda karstumā cigarešu prasītājs no kabatas izvilcis nazi un trīs reizes iedūris otram. Pateicoties izpalīdzīgiem iedzīvotājiem, tika izsaukti mediķi, un vīrietis nogādāts slimnīcā.

Salaspils iecirkņa policisti sāka aizdomās turētā meklēšanu, pārmeklējot iespējamā vainīgā dzīvesvietu, tuvāko apkārtni un vietas, kur viņš varētu uzturēties.

Nākamās dienas naktī likumsargi aizdomās turēto 39 gadus veco vīrieti atrada pie viņa paziņām kādā mājoklī. Aizdomās turētais tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī. Vīrietis iepriekš nav krimināli sodīts, taču nonācis policijas redzeslokā par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126.panta pirmās daļas - par vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu. Pēc ekspertīzes rezultātu saņemšanas kriminālprocess, iespējams, tiks pārkvalificēts pēc bargāka panta, norādīja VP.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Cietušā dzīvībai šobrīd briesmas nedraud, un vīrietis turpina atlabt ārstniecības iestādē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas