Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

FOTO: Slepeni glabā iespaidīgu munīcijas klāstu

Ciblas novadā uziets iespaidīgs ieroču un munīciju arsenāls, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.Pirms nedēļas Ludzas policijas iecirknī tika saņemta informācija par kādu sadzīves konfliktu kādā privātmājā Ciblas novadā, Blontu pagastā. Ierodoties notikuma vietā un skaidrojot notikuma apstākļus, policisti noskaidroja, ka konfliktā iesaistītais vīrietis, iespējams, glabā ieročus un munīciju.

Sankcionētas kratīšanas laikā likusargi uzgājuši iespaidīgu ieroču un munīcijas arsenālu - konfiscētas apmēram 100 dažāda kalibra patronas, divas gāzes pistoles, granātas sastāvdaļas, medību bise un ap 600 gramiem trotila. Arsenāla īpašnieks, 1968.gadā dzimis vīrietis, aizturēts, bet vēlāk viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par šaujamieroča, šaujamieroča munīcijas, lielas enerģijas pneimatiskā ieroča, sprāgstvielas vai spridzināšanas ietaises glabāšanu bez attiecīgas atļaujas draud sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trīs gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas