Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Atklāta janvārī pastrādātās pasūtījuma slepkavības lieta

Pēc apjomīgas izmeklēšanas Rēzeknes policija aizturējusi septiņas personas, kuras tiek turētas aizdomās par pasūtījuma slepkavības plānošanu un veikšanu. Noziegums veikts 31.janvārī, kad kādā privātmājā Rēzeknē tika sašauts mājas īpašnieks, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām mira, portālu _Diena.

lv_ informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.Toreiz, ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka bojā gājušais vīrietis ir 1965.gadā dzimis Rēzeknes uzņēmējs. Cietušajam konstatēja šautas brūces. Uzreiz tika izvirzītas arī vairākas versijas par slepkavības motīviem, kas varētu būt saistīti ar nogalinātā privāto dzīvo vai profesionālo darbību. Izmeklēšanā, kas bija uzsākta par slepkavību (pēc Krimināllikuma 116.panta), bet vēlāk pārkvalificēta par slepkavību pastiprinošos apstākļos (pēc Krimināllikuma 117.panta 9.punkta), tika iesaistītas dažādas kriminālpolicijas struktūras. Kopumā nopratināti 42 liecinieki, nozīmētas 10 dažādas ekspertīzes, veiktas 8 kratīšanas un vairākas apskates dažādu personu dzīvesvietās, kā arī citas izmeklēšanas darbības. Rezultātā likumsargi aizturēja septiņas personas - organizēto noziedzīgo grupu dalībniekus. Trīs no tiem - nozieguma izpildītājs, viņa atbalstītājs, kā arī nozieguma pasūtītāja starpnieks - pašlaik atrodas apcietinājumā (1979., 1983. un 1993.gadā dzimuši vīrieši).Tuvākajā laikā kriminālprocesu plāno nodot kriminālvajāšanas uzsākšanai prokuratūrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas