Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Varis Vētra martā dosies jaunajam albumam veltītā koncerttūrē

Aktieris un režisors Varis Vētra pabeidzis darbu pie otrā studijas albuma Viena mirkļa dēļ…, kurā apkopotas 15 oriģinālkompozīcijas – romantisku un eksistenciālu pārdomu, atmosfēru rosinoši skaņdarbi. Jaunā ieraksta dziesmu programmas koncerti martā, aprīlī un maijā notiks daudzās Latvijas pilsētās, informē albuma izdevējs un koncertu rīkotājs Bilžu birojs.

Albums Viena mirkļa dēļ… ir otrais aktiera Vara Vētras dziesmu albums, kurā iekļautajām dziesmām mūziku un tekstu radījis pats V.Vētra. Pie dziesmu rakstīšanas viņš ķērās klāt 2003. gadā, un ierosmi šim darbam guvis, piedaloties mūzikas un mākslas festivāla Bildes radošajās nometnēs. Kā atklāj mākslinieks, dažu melodiju motīvi ir pat vairākus gadus veci, taču “pareizie vārdi atnākuši tikai nesen”.

V.Vētra īsumā rezumē, ka jaunās dziesmas ir par mums pašiem un mīlestību pret pasauli un dzīvi: “Es mēģinu atgādināt, ka dzīve ir pilna ar jaukiem brīnumiem, mums tikai jāļaujas tos ieraudzīt, tāpēc ceru, ka dziesmas iedvesmos arī klausītājus gan iekšējā, gan apkārtējā pasaulē saskatīt vairāk skaistā!”

Koncerti notiks Dikļu pilī 9.martā, Mazsalacas novada kultūras centrā 17.martā, Naukšēnu kultūras namā 22.martā, Saldus kultūras centrā 23.martā, Kauguru kultūras namā 24.martā, Tukuma pilsētas kultūras namā 28.martā, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē 30.martā, Cesvaines kultūras namā 31.martā, Ādažu kultūras centrā 5.aprīlī, Jelgavas pilsētas kultūras namā 10.aprīlī, Bauskas kultūras centrā 11.aprīlī, Mārupes kultūras namā 12.aprīlī, Valmieras kultūras centrā 13.aprīlī, Kultūras namā Lielvārde 19.aprīlī, Limbažu kultūras namā 20.aprīlī, Salacgrīvas kultūras namā 24.aprīlī, Ozolnieku tautas namā 26.aprīlī, Ventspils kultūras centrā 28.aprīlī, Jēkabpils tautas namā 8.maijā, Gulbenes kultūras centrā 16.maijā un Rojas kultūras centrā 21.maijā un citviet.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko