Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pippas Midltones jaunais draugs esot īstais ķēriens

Kembridžas grāfienes Ketrīnas māsai Pippai Midltonei beidzot paveicies mīlas dzīvē – viņas jaunais draugs ir 34 gadus vecais finansists Niko Džeksons, un abu attiecības, šķiet, virzās arvien nopietnākā gultnē.

Lai arī 29 gadus vecā Pippa ar Niko satiekoties vien trīs četrus mēnešus, populārākās Lielbritānijas vecmeitas jaunais partneris ticis ielūgts atpūsties kopā ar princi Viljamu un Midltonu ģimeni – Ketrīnu, Kerolu, Maiklu un Džeimsu - Karību jūras salās. „Keita (prinča Viljama sieva Ketrīna – red.) un viņas mamma Kerola nevarēja vien sagaidīt tikšanos ar viņu,“ izdevumam Woman’s Day pavēstīja viens no Midltonu ģimenes draugiem.

Kā zināms, prinča Viljama sievas Ketrīnas māsa Pippa kļuva populāra, pateicoties jaunā britu karaļnama pāra kāzām, pēc kurām viņa tika nodēvēta par jauno Lielbritānijas seksa simbolu. Lai arī tobrīd Pippai bija draugs – bijušais kriketa spēlētājs Alekss Ludons, viņš nav spējis sadzīvot ar faktu, ka Ketrīnas māsa nokļuvusi preses uzmanības lokā un viņai burtiski pa pēdām visur sākuši sekot paparaci. Pāris visai drīz pēc karaliskajām kāzām izšķīries.

Pēcāk Pippa tikusi manīta vairāku Lielbritānijas, ASV un Francijas vecpuišu sabiedrībā, taču neviens no viņiem nav spējis piesaistīt Midltones uzmanību vairāk kā uz pāris randiņiem.

„Niko ir īstais ķēriens. Viņš ir ārkārtīgi pievilcīgs, (..) viņam ir nevainojama audzināšana. Viņš ir ļoti sportisks, un viņam patīk teniss, kā arī mašīnas, zirgi un slēpošana. Un turklāt viņš ir iesaistījies vairākos labdarības projektos,“ jauno Pippas draugu Woman’s Daily raksturoja ģimenes draugs.

Jāpiebilst, ka arī pati Pippa aizraujas ar sportu – viņa slēpo un labprāt apmeklē tenisa mačus. Pēc nedēļu ilgas atpūtas Karību jūras salās jaunais pāris – Pippa un Niko – manīti atpūšamies vienā no Šveices slēpošanas kūrortiem, ziņo izdevums Hello!. Deutsche Bank darbinieka Niko vecākiem, starp citu, pašiem pieder slēpošanas un ziemas sporta veidu piederumu veikals.

„Man jāsaka, ka viņa ir ļoti apburoša,“ pēc tikšanās ar Pippu izdevumam Hello! atzina 56 gadus vecā Niko māte Ulrika Džeksone, uzsverot, ka ir priecīga par Pippas un Niko attiecībām. „Viņi ir laimīgi, un tas ir pats svarīgākais,“ pavēstīja, iespējams, topošā Pippas vīramāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko