Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Noskaidroti festivāla Bigbank Latvijas Pērles ielūgumu ieguvēji

Seko Diena.lv, iesaki šo ziņu kādā no sociālajiem tīkliem Facebook vai Draugiem.lv, un iegūsti vērtīgas balvas!

Trim no konkursa dalībniekiem šonedēļ tika sniegta iespēja iegūt divus ielūgumus uz kādu no festivāla Bigbank Latvijas Pērles dienām. Paldies atsaucību!

Laimīgie ir:

26. augustā: Teātra dziesmu pērles - Antra Žurovska 

27. augustā: Duetu pērles - Kristīne Brūvere 

28. augustā: Imanta Kalniņa dziesmu pērles - Renars Briedis

Apsveicam un lūdzam uzvarētājus ieskatīties vēstuļu sadaļā tajā sociālajā tīklā, no kura viņi piedalījās šajā konkursā!

Festivāls vienkopus pulcēs labākos Latvijas popmūzikas izpildītājus - gan solistus, gan grupas un šogad arī dziedošos aktierus. Noslēdzot vasaras koncertsezonu, trīs vakarus pēc kārtas – 26., 27. un 28. augustā – Jūrmalā būs klausāmas iemīļotas melodijas no teātriem, skaistākie dueti un nepārspējamās Imanta Kalniņa dziesmas.

Visi trīs festivāla ietvaros notiekošie koncerti – Teātra dziesmu pērles, Duetu pērles un Imanta Kalniņa dziesmu pērles– ir unikāli un būs klausāmi tikai augusta pēdējā nedēļas nogalē Dzintaru koncertzālē. No visa plašā koncertzāles pasākumu piedāvājumu klāsta, šī ir reta iespēja trīs vakarus pēc kārtas baudīt latviešu popmūzikas labāko dziesmu un aktuālāko izpildītāju izlasi.

Teātra dziesmu pērļu vakarā būs klausāmas dziesmas, kas sarakstītas izrādēm, bet laika gaitā kļuvušas tik iecienītas, ka jau dzīvo pašas savu dzīvi, kā piemēram Zilais karbunkulis, Betas dziesmiņa, Ar dievu, meitenes, Brauciet lēnām pār tiltu, Lilioma dziesma un daudzas jo daudzas citas populāras melodijas.

Duetu pērļu vakarā satiksies Latvijas populārākie mākslinieki, lai kopīgi izdziedātu skaistākos duetus. Dažādās kombinācijās sadziedāsies Viktors Lapčenoks, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Ira Krauja un Normunds Pauniņš, kā arī Alex. Skanēs gan jaunāko laiku populārākie dueti, kā piemēram Pasakā, Uzzīmē mani , Ave Pali, Tu un es, Es tev, kā arī  laika pārbaudi izturējuši skaņdarbi, kā piemēram:Nakts dziesma, Pāri dzelmei, Dzel manī sauli, Baltā dziesma, Par to (Raudāja māte), Vēju stundā un citas.

Trešais vakars būs veltīts Imantam Kalniņam, kurš šogad svin savu 75 gadu jubileju. Tā būs reta iespēja vienkopus dzirdēt trīs grupas, kuru daiļrade balstās uz Kalniņa radīto. Leģendāro grupu Menuets, Turaidas Roze, kā arī Ainara Mielava & Pārcēlāju izpildījumā varēs dzirdēt Četri balti krekli, Alvas zaldātiņi, Nelaid māte bērnus mežā, I love you, Apvij rokas u.c. neaizmirstamas Imanta Kalniņa dziesmas. 

Festivālam Bigbank Latvijas pērles raksturīgi, ka šajos koncertos skan tikai hiti un katru vakaru skatītājus lutina labākie no labākajiem popmūzikas izpildītājiem.

Populārās mūzikas festivāls Bigbank Latvijas pērles jau trešo gadu notiek Dzintaru koncertzālē no 26. līdz 28.augustam. Plašāka informācija par festivālu pieejama http://www.bigbanklatvijasperles.lv/ Biļetes pieejamas Biļešu paradīze kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko