Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

No Zvaigžņu karu jaunākās daļas veidošanas atteikušies četri režisori

Meksikāņu režisors Giljermo del Toro ir ceturtais pretendents, kurš atteicies no kinostudijas Disney nesen pārpirktās Zvaigžņu karu franšīzes jaunākās filmas veidošanas, vēsta laikraksts The Guardian.

Pēc 4,05 miljardu dolāru (2,18 miljardu latu) vērtā darījuma, ar kuru Disney īpašumā nonāca Džordža Lukasa filmu studija Lucasfilm, del Toro uzrunājuši franšīzes pārstāvji. Viņi lūguši kļūt par filmas Star Wars: Episode VII režisoru, atklāja del Toro.

"Tas bija ļoti glaimojoši. Lai arī tas bija tikai telefona zvans, jauki, ka viņi to pajautāja. Taču, ticiet vai nē, esmu ļoti aizņemts," viņš sacīja portālam The Wrap.

Disney plāno uzņemt vismaz trīs jaunas Zvaigžņu karu daļas. Kā jau ziņots, pirmās filmas scenāriju veidos godalgotais Holivudas scenārists Maikls Arnts.

Taču no režisora vietas līdz šim atteikušies jau četri filmu veidotāji: del Toro, Dž.Dž.Abramss, Stīvens Spīlbergs un Breds Bērds.

Tikmēr del Toro darbojas pie citas zinātniskās fantastikas filmas Pacific Rim un kinolentes 1952 ar Džordžu Klūniju galvenajā lomā, kā arī joprojām cer uzņemt rakstnieka Hovarda Lavkrafta kulta noveles At the Mountains of Madness ekranizācijas.

"Es mēģināšu vēlreiz," viņš sacīja par ilgi loloto filmu, ko pagājušogad noraidīja kinostudija Universal. "Šī gada sākumā mēs vēlreiz prezentēsim projektu un gaidīsim, vai kāda studija izrādīs interesi. Toms Krūzs joprojām grib tajā piedalīties, un man šķiet, ka tas būtu fantastiski."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko