Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas "bzdingi"

Mēs nebūtu latvieši, ja nekritizētu. Tāpēc šoreiz ar "piekasīgu aci un ausi" Diena.lv redakcija izvētīja pārsteidzošākos Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas mirkļus. Priecīgos un arī ārkārtīgi nesaprotamos.

Andris Freidenfelds, iejūtoties Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas namatēva lomā, bija daiļrunīgs un arī asprātīgs. Īpaši labs viņam izdevās joks brīdī, kad, atklājot vienu no balvas ieguvējiem, viņš sāka teikumu ar tekstu: "Valters Frīdenbergs tas nav." (Te lieti der atcerēties Eirovīzijas pārpratumu)

Prinča Viljama sievas Ketrīnas parādīšanās publiskā pasākumā jau otro reizi tērptai vienā un tai pašā mēteļkleitā kļuva par vienu no galvenajiem ziņu virsrakstiem ne tikai britu presē, bet arī visā pasaulē. Kamēr pasaules modes kritiķi nespēja pārdzīvot šo gadījumu, Latvijā līdzīga rīcība nespēja saraukt pat uzacis. Varbūt iemesls ir arī tajā, ka divreiz vienā un tai pašā uzvalciņā publikas priekšā bija parādījies vīrietis? Tātad, Ralfs Eilands - rozā kostīms, tikai variējot dažādus kreklus, vispirms Eirovīzijas finālā, tad nedaudz vēlāk arī Gada balvas pasniegšanā. 

Lai arī tv dīva Jana Duļevska sen vairs nav humora šovu pārstāve, arī šoreiz viņu pasākuma scenāristi (vai varbūt pati Jana?) "iebāza" komiķes lomā. Turklāt duetā ar pasākuma vadītāju. It kā bija smieklīgi un it kā nē. Varbūt vajadzēja jokot par kaut ko citu? 

Grupa "Iļģi" patiešām bija pelnījusi saņemt balvu. Turklāt interesanti, ka pasākuma veidotāji ne reizi vien trāpīja ar savu izvēli, jo pasākumā aicināja uzstāties tos mūziķus, kas arī kāpa uz skatuves saņemt balvas. "Iļģu" uzstāšanās televizora ekrānā bija lieliska. Diemžēl līdz brīdim, kad mūziķi sāka dziedāt, jo šoreiz pietiekami labi savu darbu nebija veikuši apskaņotāji. Ilgas Reiznieces dziedāšanu gandrīz vispār nevarēja saklausīt. 

Joprojām nespējot attapties no nevietā izskanējušā un ārkārtīgi stilistiski novecojušā Olgas Rajeckas priekšnesuma nesenajā Eirovīzijas finālā kopā ar dejojošo "robotu policistu" (Kurš izvēlējās šo priekšnesumu? Vai tas "onka" vispār seko līdzi notiekošajam uz mūzikas skatuves?), šoreiz saspringtos plecus varēja atlaist un izbaudīt skaisto uzstāšanos. Dziesmas apdare, elegantā Olga un skaistais dziedājums bija Operas skatuves cienīgs. 

Kāpēc žurnālists Kārlis Streips un Latvijas Televīzijas vadība iekuļas nepatikšanās par rupjību pieminēšanu televīzijas ekrānā, bet nekādas reakcijas nav par ārkārtīgi bezgaumīgiem dziesmu tekstiem, kurus raida TV3 un dzied gada balvas pasniegšanā?! Vai tiešām "penis" un "pupi" šoreiz skaitās daudz augstāka klase kā vārds "mauka"?



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko