Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kaupers neatbalsta praida rīkošanu

Grupas _Prāta vētra _solists Renārs Kaupers intervijā portālam openspace.ru atzinis, ka neatbalsta praida rīkošanu Latvijas galvaspilsētas centrā. Grupa praida laikā 2.jūnijā atradusies Polijā, sarunā ar portāla žurnālistu pastāstījis mūziķis, norādot, ka neatbalsta šādu pasākumu rīkošanu. "Es neatbalstu šādus pasākumus.

Kā kristietis es to nevaru atbalstīt. Nu labi… lai homoseksuālisti atrod savu modeli, kā viņiem dzīvot. Taču staigāt pa ielām, paziņojot par to, man šķiet nepareizi. Es neatbalstu," sacījis R.Kaupers. Kā zināms, grupas _Prāta vētra _mūziķis salīdzinoši nesen pievērsies kristietībai un patlaban ir Torņkalna baznīcas draudzes loceklis. Viņš arī uzstājies Torņakalna baznīcā rīkotajos koncertos.Praida rīkošana galvaspilsētas centrā līdz šim izraisījusi asas diskusijas sabiedrībā. Neraugoties uz to, arī šogad 2.jūnijā pa Rīgas centra ielām vairāki simti lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un viņu draugu devās apvienības Mozaīka rīkotajā gājienā Baltijas praids 2012 uz Vērmanes dārzu.

Top komentāri

CRAP
C
Kauper Kauper .... es esmu loti tevi vilies. Man likas ka tu esi progresivs cilveks ... bet izradas ka tu esi pilnigs tumsonis. Zel ...
Reo
R
Oi, Renār, oi, Renār. Te tu zaudē tūkstošus atbalstītāju. Prāta Vētras iesākuma mūzika likās jauna, atvērta diskusijai un cilvēku vērtē tā pamatā, taču tagad ir saprotams, kādēļ PV mūzika paliek kas tā ir palikusi. Ne jau homoseksualitātes dēļ, bet paliekot pie veciem standartiem. Pasaule mainās. Un vienmēr mainīsies.
gill
g
gruuti noticeet, domaaju, ka Kaupers ir gudrs cilveks, kursh iipashi muuzikas videe ir noteikti saskaaries ar homoseksuaaliem cilvekiem, liidz ar to veel labaak varetu saprast, ka visi ir vienaadi un ka tas ir normali.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko