Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gada nogalē Arēnā Rīga - šovs The Music of Abba

30.decembrī plkst. 19.00 Arēnā Rīga uzstāsies leģendārajai grupai ABBA veltīts šovs The Music of ABBA.

Projekts 1995.gadā tapa, sadarbojoties zviedru grupai Arrival From Sweden un ABBA oriģinālajam sastāvam. Tā kā ABBA četrotne turpina noraidīt pat visvilinošākos apvienošanās piedāvājumus, bet viņu mūzikas mīļotāju skaits pasaulē joprojām mērāms miljonos, tapis šovs, kurā klausītāji tiek aizvesti atpakaļ septiņdesmitajos. Autentiski kostīmi, deju kustības un pareizās harmonijas ir sastapušās, lai radītu perfektu koncertu. Grupas priekšnesumi un skatuves tēli ir tik tuvi oriģinālam, ka grūti pamanīt atšķirību.

Lai bagātinātu pirmssvētku pasākumu, Rīgā ieradīsies un kopā ar Arrival uzstāsies virtuozais ABBA oriģinālā sastāva bundzinieks Rodžers Palms. Mūziķis savu karjeru sāka 60.gados tādās zviedru grupās kā Gimmicks un The Beatmakers. Kopš 1970.gada viņš kļuva par sesiju un studiju mūziķi. Sadarbība ar ABBA sākās 1972.gada augustā ar kompozīciju Rock'n'Roll Band un turpinājās līdz pat 1979.gadam. Šajā periodā Palms citu starpā piedalījies arī pašu izcilāko šīs leģendārās grupas dziesmu ierakstos: Mamma Mia, Dancing Queen, Thank You For The Music un Take A Chance On Me.

Gatavojoties šim pasākumam, koncerta organizatori sagatavojuši vairākus pārsteigumus. Šo sestdien, 22.decembrī no plkst. 21.00 klubā Pie L Tipa, Rīgā, Raiņa bulvārī 21, norisināsies ABBA līdzinieku konkursa fināls. No 10. līdz 17.decembrim jebkurš varēja atsūtīt savu foto, kas apliecinātu līdzību ar kādu no slavenā četrinieka. Labākās līdzinieku fotogrāfijas tiks izvirzītas konkursa finālam, un skatītāju balsojumā klubā Pie L Tipa tiks noskaidroti četri uzvarētāji, kuri saņems ielūgumus uz šovu un iegūs iespēju nofotografēties kopā ar māksliniekiem.

Kopš šīs nedēļas sākuma pārdošanā pieejamas papildu biļetes, jo lielās skatītāju intereses dēļ organizatori nolēmuši piedāvāt biļetes Arēnas Rīga papildu sektoros.

Biļetes vēl var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko