Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

FOTO: Latvijā ražo virtuves dēlīšus, kas izskatās pēc Putina, Obamas un Trampa

Pašmāju uzņēmums Duck Woodworks nācis klajā ar asprātīgu un reizē praktisku produktu līniju - virtuves dēlīšiem, kuru forma atgādina pasaules lielvalstu līderus - Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, ASV prezidentu Donaldu Trampu un viņa priekšteci amatā Baraku Obamu. Uzņēmuma pārstāvji portālu Diena.lv informēja, ka dēlīšu līnija radīta tiem cilvēkiem, kuriem patīk ar humoru paust savu nostāju par notikumiem, kurus pašiem ir grūti ietekmēt.

"Tu pats vari izlemt, uz kura no dēlīšiem pasniegt viesiem delikateses, bet uz kura ar smagu roku klapēt gaļu. Jūsu virtuvē viņi nav neaizskarami," komentēja uzņēmuma vadība.

Pavisam drīz dienas gaismu ieraudzīs arī pašmāju politiķu Aivara, Nila un Andra iedvesmoti dēlīši, atklāja Duck Woodworks.

Duck Woodworks sevi dēvē par jaunu uzņēmumu ar senām tradīcijām kokapstrādē, kas mantotas trijās paaudzēs. Uzņēmuma ražotos dizaina priekšmetus iegādājušies cilvēki visā pasaulē, tostarp ASV, Lielbritānijā un pat Apvienotajos Arābu Emirātos. Tāpat produkcija tiek eksportēta uz Dāniju, Vāciju un Somiju, kur uzņēmumam izveidota sadarbība ar dizaina priekšmetu veikaliem.

 

Top komentāri

Ventspils muļļ
V
to ar huuti vajag uztaisiit no stipraaka materiaala , es ar viņu labpraat dziitu naglas, bet tureešu paakaartu atejaa uz nagliņas, veel labs variants buutu ja viš buutu no gumijas kaataa , ar ko mušas sist, gaidiišu kad buus dabuujams.
aventus.lv
a
Ideja ir ļoti laba un tagad ir īstais brīdis izmantot ažiotāžu, lai tos mēģinātu pārdot uz eksportu!
Ontūns Mazpisāns
O
Es gribu atejas vāku pēc Pūķina.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko