Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Būt vienai Ziemassvētkos: kāpēc ne?!

Ne visiem Ziemassvētkus plānots aizvadīt draudzīgā, laimīgas ģimenes pulciņā! Ir sievietes, kuras šajos svētkos būs vienas. Kā pārvarēt vientulības sajūtu šajos ģimenes svētkos, Sieviešu Klubs jautā psiholoģei Norai Kalnmalei.  

Nora Kalnmale uzsver, ka dabā viss ir iekārtots tā, ka savu mīļoto cilvēku satiekam tikai īstajā brīdī, vietā un laikā. Tādēļ par to, ka šajos Ziemassvētkos esi viena, vēl neprecējusies un bez bērniem, nebūt nav jāsatraucas!

„Pieņēmums, ka cilvēkam nepārtraukti jādzīvo attiecībās, ir tikai sabiedrības viedoklis! Tad, ja tev nav otras puses, esi izstumta un to tikvien dari, kā skumsti un pieraudi pilnu spilvenu, par to pārdzīvojot.

Kā patiesībā iekārtots dabā? Cilvēks savu otro pusīti satiek tad, kad ir tam psiholoģiski un garīgi gatavs, vai arī brīdī, kad dzīve redz, ka šiem diviem cilvēkiem jāsatiekas. Iespējams, abi ir kopā visu mūžu, „līdz nāve šķir”, varbūt tikai divus gadus, jo tā šiem cilvēkiem bijusi kopīgi ejama mācību stunda! Kad tā apgūta, pienāk laiks šķirties, un doties tālāk katram uz savu pusi, jo dzīve paredzējusi tev satikt citu cilvēku,“ skaidro psiholoģe.

Varbūt līdz liktenīgajai tikšanās reizei vēl jāpagūst tikt galā ar kādu, tev uzticētu uzdevumu, vai arī jāuzkrāj vajadzīgā dzīves pieredze, lai attiecības spētu būt laimīgas un harmoniskas!

Nora Kalnmale vēlreiz atgādina, ka dzīve visu pati iekārto tā, kā tam jābūt! Tad, ja iesi pret sirdi un klausīsies tikai sabiedrības viedoklī, vari sagraut savu iekšējo harmoniju. Līdz arī to, arī attiecības nebūs laimīgas un harmonijas pilnas.

Tādēļ tā vietā, lai šajos Ziemassvētkos pārdzīvotu par savu attiecību statusu, novērtē to, kas tev ir dots! Dodies apciemot savus radus, vecākus un vecvecākus. Un atrodi brīvu laiku tam, lai pasapņotu – kādu tad īsti savu vīrieti gribētu satikt? Kādam jābūt tavam liktenīgajam?

Raksts tapis safarbībā ar SieviešuKlubs.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko