Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Braiens Adamss jūlijā uzstāsies Rīgā

2.jūlijā _Arēnā Rīga _uzstāsies kanādiešu mūziķis Braiens Adamss.

B.Adamsa veiksmīgā karjera ilgst jau trīs dekādes un viņa 15 albumi visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 55 miljonu lielā tirāžā. Mūziķa dziesmas ir iekarojušas topu pirmās vietas un starp tām ir tādas slavenas kompozīcijas kā (Everything I Do) I Do It for You, Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman?, Summer of '69, The Only Thing That Looks Good on Me Is You un citas. Braiens Adamss savā koncertā Arēnā Rīga izpildīs daudzas no tām.

Kanādiešu mūziķis ieguvis daudzas industrijas atzinības. Dziedātājs 15 reizes ticis nominēts Grammy balvai un ir ieguvis divus šos prestižos apbalvojumus. Tāpat viņs saņēmis 18 Kanādas mūzikas prēmijas jeb Juno balvas, kas ir analoģiskas Grammy balvai, tajā skaitā arī kā labākais vīriešu vokālists. Kopumā Juno balvai Adamss bijis nominēts 56 reizes.

B.Adamss ir ne tikai atzīts dziedātājs, bet arī komponists. Viņs bijis vairākkārt nominēts Golden Globe un Oskara balvām par mūziku filmām, kā arī apbalvots ar divām Ivor Novello prēmijām par dziesmu komponēšanu.

Kanādiešu dziedātajam ir sava zvaigzne Holivudas slavas alejā, kuru viņš ieguva pagājušajā gadā. Savukārt 2008. gadā B.Adamss tika iekļauts respekteblā amerikāņu izdevuma Billboard veidotajā visu laiku labāko mūziķu sarakstā.

Biļetes uz B.Adamsa koncertu Rīgā varēs nopirkt no pirmdienas, 19. marta, plkst. 10.00 Biļešu servisa kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv. Pirmajām 1000 stāvbiļetēm būs īpaša akcijas cena – tās maksās 20 latus. Stāvbiļetes pamatcena būs 25 lati. Sēdvietu cenas būs 25, 30 un 35 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko