Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Bērni par Lady GaGa: Ieraugot pat viņas plakātu, man ir maziņa sirdstrieka

«Mamma saka - esmu slims, bet ir jau vērts! Viņai pašai savulaik ļoti patika Maikls Džeksons, un viņa mani saprot,» saka 14 gadu vecais Rojs. Viņš kopā ar citiem Lēdijas Gāgas faniem jeb mazajiem monstriem trešdienu pavadīja, gaidot popzvaigzni pie ieejas viesnīcā Bergs, kurā viņa ir apmetusies.

«Gāga šajā pasaulē cīnās par kaut ko, viņa grib, lai visiem būtu labi,» uzsver Rojs. Viņam mugurā ir T krekls ar Gāgas portretu - to viņš pasūtījis par trim latiem dziedātājas mājaslapas veikalā. Šis ir dziedātājas pagājušās turnejas suvenīrs, tāpēc maksāja tik lēti. Uz Mežaparku Rojs dosies ar simt latiem kabatā - viņš gatavojas pamatīgi iepirkties Gāgas suvenīrprodukcijas bodītē, kurā būs ne tikai krekli un jakas, bet arī zeķes, dvieļi, kaklarotas un daudz kas cits. «Pusdienu kastītes ar Gāgu!» piebalso Valdis. Viņam ir 15 gadu, un par Gāgas suvenīriem viņš šodien iztērēšot aptuveni 70 latu.

«Viņas oriģinalitāte, dziesmas un, protams, pats fakts, ka viņa ir atbraukusi uz Latviju,» Valdis uzskaita iemeslus, kāpēc viņš mīl Lēdiju Gāgu. «Viņa mani pārliecinājusi būt tādam, kāds es esmu, - izskatīties, kā es gribu, klausīties, ko es gribu. Katru reizi, kad Rīgas ielās redzu Gāgas koncerta plakātu vai dzirdu reklāmu, man ir maziņa sirdstrieka,» puisis piebilst. Valdis ir ģērbies paša darinātā T kreklā un džinsa jakā, kurai uz muguras ir rakstīts Born This Way - Gāgas albuma nosaukums. «Ja es viņu satikšu pie viesnīcas, tas būs nenormāli traki! Tas būs kā sapnis - manas dzīves līdz šim labākās desmit sekundes. Ja arī nesatikšu šeit, jebkurā gadījumā redzēšu viņu koncertā,» Valdis skaidro. Viņš kopā ar citiem mazajiem monstriem plānojis pavadīt nakti Mežaparkā - lai agrā ceturtdienas rītā būtu pirmais rindā pie ieejas Lielajā estrādē un tiktu īpašajā fanu zonā, tā sauktajā Monstru bedrē pie pašas skatuves.

Gāgas fani joprojām ar sajūsmu runā par emocijām, kādas bijušas, kad pavasarī tika izziņots turnejas The Born This Way Ball šovs Rīgā. «Es biju skolā: atveru tviteri un pēkšņi sāku klaigāt pa visu klasi. 40 minūšu trakoju, pēc tam pat apraudājos,» atceras Rojs.

Šova apmeklētāju vidū būs arī klausītāji no Krievijas, jo tur Gāgas koncerti pagaidām nav paredzēti. Pie viesnīcasDiena satika Kseniju un Maksimu no Maskavas, viņi bija kopā ar savu draudzeni Alīnu - rīdzinieci, kura dzīvo un mācās Londonā. «Gāga patiesi mīl savus fanus, viņa iestājas par cilvēktiesībām. Viņa ir labsirdīgs, unikāls cilvēks. Viņa ir mainījusi visu popkultūru. Lai ko par viņu teiktu, Gāga ir skaista gan ārēji, gan iekšēji. Mēs viņu mīlēsim mūžīgi - viņa visu dara mūsu labā. Gāga palīdz jauniešiem atrast sevi. Es ļoti atšķiros no pārējiem vienaudžiem - ar savu uzvedību un izskatu, es nebaidos paust savu viedokli. Gāga to visu atbalsta, viņa man iemācīja, ka tā arī jādzīvo, ka nav jākautrējas būt personībai,» savu elku raksturo Alīna. «Esmu pārliecināta, ka Gāga kaut uz brīdi izies pie mums no viesnīcas - viņa vienmēr iznāk. Viņa mūs mīl. Mūsu dēļ viņa darīs visu.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko