Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aktrises Demijas Mūras draugs uz pusi par viņu jaunāks

Aktrisei Demijai Mūrai, kura vēl nesen visai sāpīgi pārdzīvojusi šķiršanos no aktiera Eštona Kačera, esot jauns draugs. Viņas jaunais partneris - mākslas jomas eksperts Vito Šnābels esot uz pusi jaunāks par viņu, vēsta ārzemju mediji.

D.Mūra, kurai šogad apritēja 50 gadi, slepus tiekoties ar 26 gadus veco jaunekli, kurš ir pazīstamā mākslinieka un režisora Juliāna Šnābela dēls. „Tas patiešām notiek,“ izdevumam People apstiprināja kāds aktrises draugs. Paredzams, ka pāris decembra sākumā kopā apmeklēs Maiami. D.Mūra un V.Šnābels esot esot arī manīti pavadām laiku kopā supermodeles Naomi Kempbelas ballītē Indijā, kas organizēta par godu viņas draugam Vladimiram Doroņinam. Dejojot aktrise un mākslas eksperts „nav varējuši viens no otra atraut rokas“, aktrises draugu citē izdevums.

Kā zināms, D.Mūra nesen izšķīrās no gados krietni jaunākā E.Kačera, kurš bijis viņai neuzticīgs. Pirms tam D.Mūra bija precējusies ar aktieri Brūsu Vilisu, ar kuru kopā uzaudzinājusi trīs meitas. Savukārt V.Šnābels jau iepriekš esot ticies ar dažādām slavenībām – mēļo, ka viņa draudzeņu vidū bijusi gan Līva Tailere, gan arī gados krietni vecākā modele Elle Makfersone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko