Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Aktrise Sofija Vergara gatavojas sasaldēt savas olšūnas

Filmas Amerikāņu ģimenīte (Modern family) aktrise Sofija Vergara atzinusi, ka, domājot par ģimenes pieaugumu, gatavojas sasaldēt savas olšūnas.

40 gadus vecā aktrise, kurai jau ir 20 gadus vecs dēls no pirmās laulības, publiski atzinusi, ka domājot par ģimenes pieaugumu. Tāpēc viņa ne tikai ķērusies pie hormonu tablešu lietošanas un dažādām injekcijām, bet arī pie olšūnu sasaldēšanas metodes, vēsta izdevums Hello!.

Kā zināms, ka olšūnu sasaldēšana jeb vitrifikācija ir metode, kas ļauj sievietēm, kuras saskaras ar olnīcu funkcionālo mazspēju vai to zudumu, kā arī cita rakstura veselības problēmām, radīt savu bioloģisko bērnu nākotnē. Dažkārt sievietes arī izvēlas olšūnas sasaldēt, ja uz vairākiem gadiem vēlas atlikt mazuļa laišanu pasaulē.

„Man ir jāuzmanās, ko es ēdu, jo viņi saldē manas olšūnas,“ intervijā atklāja S.Vergara. „Viņi vēlas pēc iespējas vairāk olšūnu, jo tās jau tu ražo, bet ne visas ir labas. Tām jābūt vislabākajām,“ pauda aktrise.

S.Vergara drīzumā plāno iestūrēt laulības ostā ar uzņēmēju Niku Lēbu, ar kuru ir kopā jau kopš 2010.gada. „Manam draugam ir 37 gadi, viņš ir jaunāks par mani, viņam nav bijuši bērni,“ klāstīja aktrise.

Iepriekš presē parādījās minējumi, ka S.Vergara iecerējusi pasaulē laist mazuli, izmantojot surogātmātes pakalpojumus. Taču šīm ziņām nav gūts apstiprinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko