Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aktrise Olga Dreģe 75 gadu jubileju atzīmēs ar koncertuzvedumu sēriju

Aktrise Olga Dreģe, kura šogad svin 75.dzimšanas dienu, ar jubilejai veltīto koncertuzvedumu šovasar uzstāsies vairākās Latvijas pilsētās. Koncertuzvedums tiek gatavots režisora Valda Lūriņa vadībā kopā ar Latvijas labāko teātru aktieriem.

Kopā ar mākslinieci jubilejas svinībās piedalīsies viņas tuvākie skatuves kolēģi un draugi: Baiba Indriksone, Mirdza Martinsone, Sarmīte Rubule, Leons Krivāns, Juris Strenga, Jānis Reinis un Gints Andžāns.

Koncertu sērija tiks atklāta ar uzstāšanos 11.jūlijā aktrises dzimtajā pusē, Madonas estrādē, pēc tam uzstāšanās ieplānotas arī Valmierā, Dobelē, Bauskā, Cēsīs, Kuldīgā, Jelgavā, Rēzeknē un citās pilsētās, informēja jubilejas uzvedumu producents Sandis Mohovikovs.

Olga Dreģe ir Latvijas Tautas skatuves māksliniece, Smiļģa Dailes III studijas absolvente, Dailes teātra aktrise kopš 1961.gada. Aktrise teātrī nospēlējusi pāri par 100 lomu, piedalījusies gandrīz vai visās labākajās latviešu filmās - tēlojot Matildi Purva bridējā, Annu Vella kalpos, Mariju Nāves ēnā, Zāļu Madi Vilkatī Tomā, Dagniju kinolentē Limuzīns Jāņu nakts krāsā, Lauras māti Zītaru dzimtā un citās, filmējusies arī TV seriālos, pēdējais no tiem - Sirdsmīļā Monika.

Novērtējot mākslinieces talantu un paveikto, šogad pie lasītājiem nonāks arī Olgas Dreģes grāmata Izslāpums. Grāmatas atvēršanas pasākums notiks 1.martā plkst.12.00 Ķīpsalas hallē.

Biļetes uz Olgas Dreģes jubilejas koncertuzvedumiem iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko