Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kļūsti par biznesa zvaigzni - piesakies Dienas startam!

Jau trešo gadu laikraksts Diena kopā ar Latvijas Attīstības finanšu institūciju Altum (iepriekš - Hipotēku banku) īsteno biznesa realitātes seriālu - projektu Dienas starts.

Pērn un aizpērn Dienas lappusēs un portālā Diena.lv gandrīz gada garumā varējāt sekot līdzi jauno uzņēmēju veiksmēm un neveiksmēm sava biznesa veidošanas procesā, un arī šosezon no aprīļa līdz decembrim iepazīstināsim jūs ar biznesa sācēju gaitām. Bet līdz tam – no šodienas līdz pat 21. martam – izsludinām pieteikšanos projektam. Ja esi jauns uzņēmējs un nebaidies no publicitātes, sūti pieteikuma anketu un kļūsti par Dienas starta 2014 dalībnieku!

Šogad projektā piedalīsies seši jaunie uzņēmēji. Trīs no viņiem konkursa kārtībā izraudzīsimies no Altum programmu dalībniekiem, savukārt trīs pārējos - no tiem jaunajiem uzņēmējiem, kas pieteiksies projektam, aizpildot anketu Diena.lv/dienas-starts vai rakstot uz Dienas redakciju.

Šogad pieteikumus gaidām gan no tādiem biznesa sācējiem, kas tieši šogad apņēmušies savu ideju pārvērst reālā uzņēmumā, gan no tiem jaunajiem uzņēmējiem, kas uzņēmējdarbību sākuši jau 2013. gadā un patlaban plāno sava uzņēmuma turpmāko attīstību, paplašināšanu, meklē eksporta iespējas savai produkcijai u. tml. Būtiskākais nosacījums tomēr paliek nebaidīšanās no publicitātes, jo gan jūsu veiksmes, gan neveiksmes var dot biznesa sākšanas drosmi ne vienam vien Dienas lasītājam. Starp citu, šogad jau atlases procesā pie interesantākajiem pretendentiem paviesosies Dienas žurnālists un videooperators, lai uzzinātu vairāk par attiecīgo biznesa ieceri, tās labā paveikto un vēl paveicamo.

Ar visiem pieteikšanās nosacījumiem var iepazīties šeit

Ar sešiem izvēlētajiem projekta dalībniekiem laikrakstā un portālā Diena.lv iepazīstināsim aprīļa sākumā un līdz pat decembrim sekosim līdzi viņu biznesa ikdienas priekiem un rūpēm. Veidosim rakstus un videosižetus, uzņēmēju progresu vērtēs un noderīgus padomus dos gan dažādu jomu eksperti, gan žūrija. Tiesa gan, respektēsim arī projekta dalībnieku biznesa noslēpumus un komerciāli jūtīgu informāciju. Dienas starta mērķis ir atbalstīt jauno uzņēmēju centienus, kā arī iedrošināt tos, kas par savu uzņēmumu vēl tikai domā.

Projekta norise infografikā skatāma šeit.

Piesakies dalībai Dienas startā 2014, aizpildot anketu šeit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi