Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Ziņas

Eksperts: Latvijas ārlietu dienestam vajadzētu izvērtēt Krievijas vēstniecības Rīgā slēgšanu spiegu darbības ierobežošanai

Pēc Rietumvalstu un Krievijas ieslodzīto apmaiņas arī Latvijas ārlietu dienestam vajadzētu izvērtēt Krievijas vēstniecības Rīgā slēgšanu spiegu darbības ierobežošanai, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Baltijas Aizsardzības koledžas lektors Krievijas militārās un stratēģiskajās studijās Sandis Šrāders.

Pirmdien vietām īslaicīgi līs

Agrā pirmdienas rītā daudzviet Latvijā redzamība miglā samazinājusies līdz 100-600 metriem, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem un vietām īslaicīgi līs, iespējams arī pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Aicina pedagogus pieteikties izglītības iedvesmas konferencei Izaugsmes kods

Skolotāji, skolu un izglītības pārvalžu vadītāji tiek aicināti vēl līdz 10. augustam pieteikties “Junior Achievement Latvia” (JA Latvia), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Latvijas Bankas rīkotajai uzņēmējdarbības izglītības un iedvesmas konferencei “Izaugsmes kods”, kas 20. un 21. augustā norisināsies Rīgas Tehniskās universitātes telpās. Konferences mērķis – iepazīstināt pedagogus ar jaunākajiem mūsdienu izglītības risinājumiem, kas motivēs skolēnus ceļā uz izcilību. Konference ir bez maksas, un vietu skaits tajā ir ierobežots, aicinām sekot līdzi arī tiešraidē sadarbībā ar “Delfi”, tiešraide būs pieejama arī JA Latvia Facebook kontā.