Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Medaļa starp kritieniem

Kendija Aparjode izcīna bronzu Oberhofā, bet viņas brālim Kristeram trauma treniņā.

Treniņā kritušā brāļa "stafeti" Oberhofā sekmīgi pārņēma kamaniņu braucēja Kendija Aparjode, kura izcīnīja savu pirmo godalgu Pasaules kausa individuālajās sacensībās ārpus Siguldas. Latvijas sportiste gan nenosargāja pirmajā braucienā iegūto līderpozīciju, tomēr izcīnīja trešo vietu aiz divām mājiniecēm no Vācijas.

Sezonas trešais posms Oberhofā gan šoreiz nesa vairāk pārdzīvojumu, ne prieka brīžu. Pēc treniņā ceturtdien piedzīvota kritiena mājup steigšus nācās doties nedēļu iepriekš divas medaļas izcīnījušajam Kristeram Aparjodam. Viņam paredzēts veikt padziļinātas pārbaudes apakšstilba kaulā, kurā, iespējams, ir plīsums, tāpēc viens no komandas līderiem noteikti nepiedalīsies arī šī kalendārā gada pēdējā posmā Vinterbergā.

Nestartējot Aparjodam, nevienam no Latvijas vīriešu komandas dalībniekiem neizdevās iekļūt labāko desmitniekā – viss trijnieks sarindojās no 13. līdz 15. pozīcijai. Visaugstāk bija Artūrs Dārznieks, taču treneri lēma stafetes sacensībām deleģēt iekšējā konkurencē aiz komandas biedriem palikušo Riku Kristenu Rozīti, kurš visātrāk veica otro braucienu.

Sacensību laikā kritienu piedzīvoja arī Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa ekipāža, kuri pēc pirmā brauciena bija piektajā vietā, bet beigās nācās samierināties ar 19. pozīciju. Arī Latvijas vadošajai ekipāžai Andrim un Jurim Šiciem starts neizdevās, jo pēc sestās vietas individuālajās sacensībās brāļi piedzīvoja vilšanos stafetē. Lai gan Aparjode tās pirmo posmu veica visātrāk, Rozītis un Šici noslīdēja uz pieticīgo piekto vietu deviņu finišējušo komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi