Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

RTU/Robežsardze/Jūrmala volejbolisti panāk izšķirošo spēli finālsērijā

RTU/Robežsardze/Jūrmala komanda svētdien panāca izšķirošo, piekto spēli Optibet Latvijas čempionāta finālsērijā.

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" fināla ceturtajā mačā mājās ar rezultātu 3-2 (25:20, 18:25, 25:18, 25:27, 15:12) pārspēja "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" komandu un sērijā līdz trīs uzvarām panāca 2-2.

Sērijas izšķirošā cīņa notiks trešdien Daugavpilī.

Sērijas turpinājumu jūrmalnieki nodrošināja tikai piektā seta galotnē, kad pēc divu punktu deficīta atspēlēšanas ieguva vadību un to noturēja.

Uzvarētājiem Patriks Punkta guva 21 punktu, Matīss Gabduļins - 19, bet Oļegs Klopovs, Gatis Slavēns un Roberts Kļaviņš - attiecīgi 16, 15 un 14. Klopovs blokā guva piecus punktus, Kļaviņš, Gabduļins un Slavēns pa trīs, bet Pinka - divus.

Daugavpiliešiem 17 punktus sarūpēja Ēriks Voroņko, 16 punkti bija Andrim Širjakovam, bet 12, trīs no tiem blokā un divi ar "eisiem" - Antonam Nazarovam.

Pirmajā spēlē savā laukumā daugavpilieši uzvarēja ar 3-2, otrajā RTU/"Robežsardze/Jūrmala" mājās revanšējās ar 3-1, bet trešajā mačā, kas atkal norisinājās Daugavpilī, mājinieki guva panākumu ar 3-2.

Daugavpilieši pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pārspēja "Vecumnieku" komandu, bet RTU/Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sērijā ar 2-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus".

Jūrmalas komanda šosezon jau divas trofejas ir izcīnījusi, iegūstot savā īpašumā Latvijas Superkausu un Latvijas kausu, kā arī izcīnot otro vietu Baltijas līgā. Daugavpilieši Baltijas līgā ieņēma trešo vietu, kas ir Daugavpils kluba visu laiku labākais sasniegums šajās sacensībās.

Šosezon nedaudz labāk abu Latvijas komandu duelī līdz šim ir veicies jūrmalniekiem, kuri pirmajās divās Baltijas līgas cīņās uzvarēja piecos setos, trešajā pārāki trijos setos bija daugavpilieši, bet pēdējā pamatturnīra spēlē ar 3-1 virsroku ņēma "RTU Robežsardze/Jūrmala". Jūrmalnieki ar 3-1 bija pārāki arī Baltijas līgas pusfinālā un ar 3-0 - Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Jau ziņots, ka sestdien bronzas godalgas izcīnīja Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuriem ar 2-0 izdevās pārspēt "Vecumniekus".

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi