Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Baltijas līgas bronzas medaļas izcīna Jēkabpils Lūši

Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) spēlē Tallinā SK Jēkabpils Lūši spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:18, 25:19, 25:22) pārspēja Ezerzeme/DU vienību.

Pirmajā setā daugavpilieši vadībā izvirzījās tikai reizi, kad viņi izcēlās ar trim blokiem pēc kārtas, divus noliekot Devidam Žolnerovičam un vienu – cēlājam Mārtiņam Jansonam (11:9). Otro setu “lūši” sāka ar 4:0 vadību un pretiniekus tuvāk par diviem punktiem nepielaida. Arī trešo setu ar vadību (5:1) pēc trim blokiem pēc kārtas Armanda Āboliņa un divu bloku Zigurda Adamoviča izpildījumā labāk sāka jēkabpilieši, ne reizi neļaujot pretiniekiem izvirzīties vadībā. Daugavpilieši divreiz (10:10 un 17:17) panāca neizšķirtu, bet SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti tūlīt atkal rezultātā attālinājās, pēdējo punktu gūstot ar Sanda Vilcāna kļūdu servē.

Uzvarētājiem 18 punktus guva Jānis Medenis, trīsreiz ieservējot “eisus”, 12 punktus guva Eduards Stieģelis, bet Zigurds Adamovičs piecus no desmit punktiem sakrāja ar bloku. “Ezerzeme”/DU komandā rezultatīvākais ar deviņiem punktiem bija Ēriks Voroņko.

“Komandā bija laba gaisotne, kas pārnesās arī uz ģērbtuvēm un spēli. Čaļi bija ļoti motivēti. Vakar īsti nesanāca parādīt savu spēli, un ceturtajiem būt nav forši. Tāpēc mums trešā vieta bija svarīga. Pirmajos divos setos bijām mobilizēti, bet likās, ka trešajā setā jau čaļiem sāka likties, ka uzvara pati atnāks,” pēc mača teica SK “Jēkabpils Lūši” treneris Mārcis Obrumans.

“Komandu veidojām no sezonas sākuma, spēlējām dažādos virknējumos, bija arī savainojumi, un tikai no Latvijas kausa uzlabojām kopējo spēli, bet kausa iegūšana palīdzēja iegūt ticību saviem spēkiem. Pēc tam jau līdzīgi spēlējām ar visiem. Pats Baltijas līgas noslēgums bija foršs, jo izcīnījām medaļas. Trīs reizes esam bijuši finālčetriniekā, un trīs reizes esam izcīnījuši bronzas medaļas. “Final Four” iekļuvām arī ceturto reizi, tikai toreiz tas nenotika Covid-19 dēļ,” atgādina treneris.

Fināls tāpat kā pērn beidzās piecos setos. Andra Širjakova pārstāvētā čempione Tartu “Bigbank” ar 2-3 (25:16, 15:25, 25:20, 22:25, 12:15) piekāpās Tallinas “Selver/TalTech”.

Tartu vienībā 10 punktus guva Širjakovs, rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Marts Nābers, kurš astoņus punktus sakrāja blokā, bet 19 punktus guva Timo Anders Lehmuss.

Mājiniekiem Metjū Obrijs guva 18 punktus, Tristans Tehts – 16 punktus, Keits Puparts – 15 punktus un Markss Aru – 11 punktus.

Jau vēstīts, ka sestdien Tallinā par “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) uzvarētājām kļuva RSU/MSĢ volejbolistes, kuras finālā ar 3-1 (25:22, 20:25, 25:21, 25:19) pārspēja Tartu TU/”Bigbank”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi