Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā notiks Valsts prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā

Atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā un jaunuzceltajā manēžā šajā nedēļas nogalē, 13. un 14.augustā, atgriežas prestižā Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā, informē Valmieras novada pašvaldība.

Līdzjutēji aicināti būt klāt vēsturiskajā notikumā un atbalstīt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas izlašu sportistus.

Skatītāju ievērībai! 13.un 14.augustā ieeja stadionā no Jāņa Daliņa ielas puses. Ieeja ir bez maksas. Nepieciešams uzrādīt (arī bērniem no 12 gada vecuma) Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Automašīnas iespējams novietot Dīvaliņa ielas stāvlaukumā, savukārt stāvlaukums pretī Sajūtu parkam automašīnu novietošanai būs slēgts.

Atgādinām, ka ikvienam ir iespēja prestižās sacensības skatīties tiešraidēs, ko bez maksas nodrošinās Sportacentrs.com TV. Sacensības būs skatāmas arī interneta tiešraidē Sportacentrs.com mājaslapā un Latvijas Vieglatlētikas savienības mājaslapā.

Divas dienas Baltijas valstu spēcīgākie vieglatlēti cīnīsies gan individuālajās disciplīnās, gan par spēcīgākās komandas titulu. Sacensības solās būt spraigas un interesantas, jo sportisti gaida iespēju sacensties, lai sasniegtu jaunus personīgos un komandu rekordus. Latvijas izlase veidota un komplektēta pēc tās labākā sastāva. Turklāt Valmierā startēs arī vairāki Tokijas Olimpisko spēļu dalībnieki.

Šogad sacensību norisē ir ieviesti vairāki jaunumi. Pirmajā dienā, 13.augustā, tiks aizvadītas Latvijas Valsts prezidenta Jaunatnes balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā U10 un U12 meiteņu un zēnu vecuma grupās. Jaunieši sacentīsies skriešanas, mešanas un lēkšanas disciplīnās.

Pēc Jaunatnes balvas izcīņas noslēguma norisināsies atjaunotā Jāņa Daliņa stadiona un jaunās vieglatlētikas manēžas atklāšana. Aicinām to skatīties tiešraidē 13.augustā plkst.14.00 Valmieras novada mājaslapā.

Sacensību patrons ir Latvijas Valsts prezidents. Latvijas Valsts prezidents Egils Levits ar klātbūtni pagodinās gan sacensību atklāšanā, gan pēc to noslēguma rīkos svinīgo pieņemšanu sportistiem, pasniedzot kausu sacensību uzvarētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi