Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Džokovičs pirms došanās uz Vimbldonu triumfē Īstbornas turnīrā

Planētas ceturtā rakete vīriešu tenisā Novaks Džokovičs svētdien triumfēja Īstbornas ATP World Tour 250, kas ir pēdējās sacensības pirms Vimbldonas atklātā čempionāta.

Džokovičs finālmačā ar 6-3, 6-4 apspēlēja francūzi Gaelu Monfisu, kurš ATP rangā ieņem 16.pozīciju.

Džokovičam šis bija otrais tituls šosezon un pirmais pēc pusgada pauzes, jo Dohas ATP World Tour 250 turnīrā viņš triumfēja pašā gada sākumā.

Tikmēr Horvātijas mediji vēsta, ka Džokoviča treneru kolektīvā Andre Agasi pievienojies Marko Ančičs. Kādreizējais ranga septītais numurs un 2004.gada Vimbldonas atklātā čempionāta pusfinālists Ančičs 2011.gadā lika punktu tenisista karjerai, bet pēdējos gados viņš strādāja finanšu sektorā.

Kopš pērnā gada uzvaras Francijas atklātajā čempionātā Džokovičam nav klājies viegli, jo Vimbldonā viņš cieta neveiksmi jau trešajā kārtā. Tiesa, ASV atklātajā čempionātā serbs sasniedza finālu, kamēr šī gada Austrālijas atklātajā čempionātā nespēja pārvarēt otro kārtu. Pērn tenisists norādīja arī uz problēmām privātajā dzīvē.

2016.gadā Džokovičs ieguva septiņus titulus un 74 spēlēs tika pie 65 uzvarām, tomēr ar to nebija pietiekami, lai saglabātu pasaules ranga līdera godu un viņu apsteidza brits Endijs Marejs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka planētas trešā rakete sieviešu tenisā Karolīna Plīškova sestdien triumfēja Īstbornas WTA Premier turnīrā.

Plīškova ar rezultātu 6-4, 6-4 pārspēja Karolīni Vozņacki, kura WTA rangā ieņem sesto vietu.

Plīškova izcīnīja devīto WTA titulu karjerā un trešo šosezon. Šogad čehiete uzvarējusi arī Brisbenas un Dohas turnīros. Savukārt Vozņacki šis bija ceturtais fināls šosezon, taču tāpat kā iepriekšējos trīs, arī šajā tika ciests zaudējums.

Kā vēstīts, French Open sacensību čempione Aļona Ostapenko Īstbornas turnīrā apstājās astotdaļfinālā, kurā zaudēja mājiniecei Džoannai Kontai. Planētas septītā rakete Konta pēc ceturtdaļfināla traumas dēļ no turnīra izstājās, un zem jautājuma zīmes ir viņas dalība Vimbldonas atklātajā čempionātā.

Prestižais Vimbldonas čempionāts sāksies pirmdien.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi