Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jaunais ātrumlaivu pilots Tučkovs kļūst par divkārtēju Eiropas čempionu

Svētdien Liepājā noslēdzās Eiropas čempionāts ātrumlaivām JT 250 klasē. Riga Powerboat Team pilots Maksimiliāns Tučkovs šajā posmā ieguva pirmo vietu, tādējādi kļūstot par divkārtēju Eiropas čempiona titula ieguvēju, portālu Diena.lv informēja komandas pārstāvis Kārlis Muižnieks.

Liepājas vējainajos laika apstākļos čempionāts notika divas dienas. Pasākums bija vērienīgs, un Liepājas Karostas kanālā starp jauniešiem norisinājās ļoti spraiga cīņa.14 pilotu konkurencē Maksimiliāns spēja apsteigt sāncenšus gan no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Itālijas un Ukrainas, otrajā vietā atstājot igauni Paulu Zujenko , trešais palika lietuvietis Paulius Stainis.

Maksimiliānam tikko palika piecpadsmit, bet talantīgais pilots par Eiropas čempionu JT 250 klasē kļuvis jau otro reizi, savu pirmo čempiona titulu iegūstot jau 2010. gadā. Papildus, pagājušajā gadā Maksimiliāns ieguva pasaules jaunatnes čempiona titulu, un nu jau viņš var lepoties ar trīs ļoti nozīmīgiem un prestižiem sasniegumiem.

„Maksimiliānam ir ļoti labs potenciāls kļūt par vienu no pirmajiem pilotiem arī augstākās klasēs. Domājam, ka ir laiks pārsēsties uz Formula4S, jo mums ir labas zināšanas un pieredze arī šajā klasē. Uzskatam, ka perspektīvas viņam būs ļoti labas,” jaunā pilota panākumus komentē komandas vadība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi