Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Zibanedžads gūst trīs vārtus Rangers pārliecinošā uzvarā pār čempioniem Lightning

Mika Zibanedžads svētdien guva trīs vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un kaldināja Ņujorkas Rangers uzvaru.

Ņujorkieši savā laukumā ar rezultātu 4:0 (3:0, 1:0, 0:0) uzvarēja iepriekšējo divu sezonu Stenlija kausa čempioni Tampabejas "Lightning".

Zibanedžads ar "hat-trick" izcēlās astoto reizi karjerā. Vēl vienus vārtus mājiniekiem guva Raiens Stroms, Krisam Kreideram bija trīs rezultatīvas piespēles, bet Edams Fokss asistēja divas reizes.

Tikmēr "Rangers" vārtsargs Igors Šestjorkins atvairīja 38 metienus un svinēja otro "sauso" uzvaru sezonā. "Lightning" vārtus pēc 12 dienu pārtraukuma sargāja Covid-19 protokolā pabijušais Andrejs Vasiļevskis, kurš neitralizēja 17 metienus.

Tampas vienība zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas, bet pirms tam Stenlijas kausa ieguvējiem bija deviņas uzvaras desmit spēlēs.

Citviet Kalgari "Flames" izbraukumā ar rezultātu 5:1 (1:1, 2:0, 2:0) uzveica Čikāgas "Blackhawks". Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem atzīmējās Džonijs Gudro.

Savukārt Ņūdžersijas "Devils" pretinieku laukumā ar 4:3 (2:1, 1:0, 0:2, 1:0) papildlaikā uzveica Vašingtonas "Capitals". "Devils" vienībai divus vārtus, tajā skaitā uzvaru nesošos, guva Niko Hišīrs.

Viesos pagarinājumā uzvarēja arī Vinipegas "Jets", kas bija pārāka 5:4 (0:2, 2:0, 2:2, 1:0) pār Vegasas "Golden Knights". Uzvaras vārtus "Jets" komandai guva Kails Konors, bet pretiniekiem divreiz trešajā periodā atzīmējās Matiass Jonmarks, kurš 8,1 sekundi pirms pamatlaika beigām panāca 4:4.

Tikmēr Kolorādo "Avalanche" atspēlēja divu vārtu deficītu un mājās uzvarēja Anaheimas "Ducks" ar rezultātu 4:2 (0:1, 1:1, 3:0). Miko Rantanens guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Vēl svētdien Bostonas "Bruins" izbraukumā ar rezultātu 5:1 (1:1, 1:0, 3:0) uzvarēja Detroitas "Red Wings". Patriss Beržerons guva savus sezonā piektos vārtus trīs spēlēs, kas aizvadītas pret "Red Wings".

NHL regulārajā čempionātā komandas aizvadīs 82 spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi