Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Tambijevs: Spēlētāji centās darīt lietas, ko nemaz nemāk

Latvijas U-20 hokeja valstsvienībai nākamajos pasaules čempionāta mačos jācenšas spēlēt vienkāršāk, uzskata izlases galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

"Pieļāvām ļoti daudz individuālo kļūdu, kuras nedrīkst pieļaut. Brīžiem spēlētāji uz ledus sāka darīt to, ko patiesībā nemaz nemāk," Latvijas Hokeja federācija (LHF) citē Tambijeva izteikumus pēc mača. "Jācenšas spēlēt vienkāršāk. Vēl joprojām klibo spēlēs disciplīna."

Kā zināms, dienu iepriekš notikušajā sacīkšu atklāšanas cīņā Latvijas komanda ar 1:5 atzina Somijas U-20 valstsvienības pārākumu.

"Tāpat kā spēlē pret somiem, bijām lēnāki, nespējām tikt līdzi pretiniekam. Savukārt šveicieši bija daudz mobilāki," secināja Tambijevs. "Lielas problēmas ir aizsargiem ar uzbrukuma uzsākšanu. Kopumā jāsaka, ka šveicieši nebija sliktāki par somiem, ļoti laba komanda."

"Rīt gaidāma brīvdiena, centīsimies vēlreiz izanalizēt un iziet cauri mūsu kļūdām, un, neskatoties uz zaudējumiem, saglabāt komandā pozitīvu garu," uzsvēra treneris.

"Šodien mums laukumā nekas neizdevās. Ne aizsardzībā, ne uzbrukumā nespēlējām ar nepieciešamajiem apgriezieniem," pēc mača atzina Latvijas izlases pirmo vārtu autors Nikolajs Jeļisejevs.

"Šodien bija tipiska pirmā spēle čempionātā," par savas komandas pirmo spēli pasaules čempionātā teica kanādiešu speciālists Šons Simpsons, kurš vada ne tikai Šveices pieaugušo izlasi, bet arī U-20 valstsvienību.

"Sākumā nedaudz nervozējām un tāpēc arī ielaidām vārtus. Labi, ka spējām ātri atspēlēties un pārņemt maču savā kontrolē."

A apakšgrupas spēļu turpinājumā Latvijas izlase sestdien spēkosies ar pašreizējo pasaules čempionvienību Zviedriju, bet svētdien spēlēs pret Čehiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi