Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Scenārijs nemainīgs

Rīgas Dinamo līdzīgā spēlē neizmanto savas izdevības un Ņižņijnovgorodā paliek tukšā.

Viena neveiksmīga epizode izšķīra mača iznākumu. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Ņižņijnovgorodā zaudēja Torpedo ar 2:3. Rihards Bukarts rīdziniekiem guva abus vārtus.

Pirms pāris nedēļām abas komandas jau spēkojās savā starpā. Desmit vārtu birumā Arēnā Rīga pārāki bija Torpedo hokejisti ar 6:4. Pēc šīs spēles Torpedo savā laukumā zaudēja pagarinājumā ar 2:3 principiālajiem pretiniekiem cīņā par vietu labāko astoņniekā Austrumu konferencē Nursultanas Baris un apspēlēja Rietumu konferencē priekšpēdējā vietā esošo HK Soči ar 4:1. Rīdzinieki bija divreiz izrādījuši sīvu pretestību un abas reizes pagarinājumā zaudējuši – 5:6 pret HK Soči un 2:3 pret Minskas Dinamo. Tuvu uzvarai Rīgas Dinamo bija arī pirmdienas spēlē ar Torpedo, un atkal galotni sekmīgāk aizvadīja pretinieki.

Iespēju papildināt pieticīgo punktu ražu rīdziniekiem otro reizi pēc kārtas deva vārtsargs Ivans Naļimovs. Pēdējais komandas jaunpienācējs, līdzīgā kā debijas spēlē pret Minskas Dinamo, vairākkārt glāba komandu bīstamās situācijās. Tiesa, jau 28. sekundē pirmā ripa ielidoja rīdzinieku vārtos. Komandas kapteinis Lauris Dārziņš izdarīja avantūristisku diagonālo piespēli, un pretuzbrukumā divi pret vienu aizsargu Torpedo aizspēlējās līdz ripas raidīšanai jau tukšā vārtu stūrī. Arī izšķirošajā trešajā mājinieku vārtu guvumā Dinamo laukumā bija vadošais trijnieks ar uzbrucējiem Denisu Paršinu, Miku Indraši un Dārziņu. Tajā epizodē jau Paršins uz īsu laika sprīdi aizsardzības zonā pazaudēja savu sedzamo. Saglabāt intrigu līdz mača beigām palīdzēja otrā virknējuma: Mārtiņš Dzierkals – Jānis Švanenbergs – Rihards Bukarts rezultatīvā spēle. Abas ripas iemeta Rihards Bukarts, turklāt otrajā reizē eleganti viens uz vienu apspēlējot Torpedo vārtsargu Ņikitu Serebrjakovu, taču jāuzteic arī maiņas partneri. Dzierkals tik spēcīgi meta, ka pat īsti nebija redzams, vai ripa izmainīja lidojuma virzienu vārtu priekšā, savukārt Švanenbergs ar acīgu piespēli izvirzīja Rihardu vienatnē pret Serebrjakovu

"Žēl par šādu iznākumu, jo spēlējām labi un rādījām atzīstamu sniegumu," pēc mača sarūgtinājumu pauda Švanenbergs. "Ielaidām ātrus vārtus, bet pratām uzreiz rezultātu izlīdzināt. Lai arī atkal nonācām iedzinējos, izlīdzinājām rezultātu un otro trešdaļu uzvarējām. Neveiksme pašās spēles beigās liedza tikt pie punktiem."

Šī gada pēdējā spēlē pretī stāsies Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas Spartak.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi