Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Patīkams pavērsiens

Dinamo parāda raksturu un atņem punktu spēcīgajam SKA.

Atspēlēja trīs ripu deficītu, tomēr pēcspēles metienu sērijā meistarīgāki bija pretinieki. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājas spēlē tikai "bullīšos" zaudēja Rietumu konferences līdervienībai Sanktpēterburgas SKA ar 4:5. Lukašs Radils, Gints Meija, Oskars Cibuļskis un Rīss Skārlets rīdziniekiem guva vārtus. Svētden Arēnā Rīga spēle ar Maskavas Dinamo.

Ieskatoties abu komandu pēdējo spēļu protokolos, varēja secināt, ka rīdziniekiem izredzes uz vienu vai diviem punktiem ir tikai tādā gadījumā, ja SKA nenovērtēs savus pretiniekus. Sanktpēterburgas komanda Rīgā ieradās pēc trīs izcīnītām uzvarām. Vispirms SKA ar 2:0 nolieca tuvāko sekotāju Helsinku Jokerit, pēc tam KHL kartē vietu ierādīja Pekinas klubam Kuņluņ Red Star (7:0) un savu varenību visbeidzot apliecināja, ar 5:1 sakaujot Boba Hārtlija vadītos Gagarina kausa ieguvējus Omskas Avangard.

Rīdziniekiem nedēļas nogalē galvenā trenera vietas izpildītāja Valērijas Kuļibabas vadībā bija "sausais" izbraukums – 0:2 pret Čerepovecas Severstaļ un 0:8 pret Jokerit.

Pirmās divas ripas ielidoja spēles favorīta SKA vārtos. Ieskaitīja gan tikai vienu, jo pirmajā gadījumā Hanters Šinkaruks ripas lidojuma virzienu izmainīja ar augstu paceltu nūju. Par Lukaša Radila precīzo metienu vārtsargam neērtā augstumā šaubu gan nebija. Izteikti nesekmīga bija otrā trešdaļa, kurā SKA pārslēdzās uz pavisam citiem ātrumiem. No otras puses, pāris ripas bija pēc pašu rīdzinieku kļūdām, kad pretinieku zonā tika nevērīgi pazaudētas ripas. Atspēlēšanos iesāka Ginta Meijas tālmetiens četras sekundes pirms otrā perioda beigām. No zilās līnijas vārtos trāpīja arī Oskars Cibuļskis, savukārt pēc labi iesāktas kombinācijas vārtu priekšā ripa veiksmīgi nokļuva pie Rīsa Skārleta.

"Bullīšos" SKA līderi savu darbu padarīja izcili.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi