Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pasaules čempionātu hokejā skatīsimies no mājām

2021. gada Pasaules čempionāts hokejā šogad norisināsies no 21. maija līdz 6. jūnijam, un, lai arī viss pasaules labākais hokejs pulcēsies tepat Rīgā, līdzjutēju klātienes dalība spēlēs, visticamāk, būs liegta vai ļoti ierobežota. Iespēju katram Latvijas iedzīvotājam sekot līdzi gada lielākajam notikumam hokejā nodrošinās Tet un Latvijas Televīzija, kopīgi rūpējoties par visu spēļu translāciju ikkatrā mājoklī.

16 pasaules spēcīgākās hokeja komandas kopā aizvadīs 62 spēles, un visu šo spēļu tiešraides HD kvalitātē būs pieejamas LTV7 (19 spēļu tiešraides) un Tet kanālos 360TV (33 spēļu tiešraides) un īpaši izveidotajā 360TV Hokejs (12 spēļu tiešraides). Visas Latvijas izlases spēļu tiešraides varēs vērot Latvijas Televīzijas kanālā LTV7, savukārt 2021. gada Pasaules čempionāta hokejā labāko komandu tikšanos finālā vienlaicīgi tiešraidē pārraidīs gan 360TV, gan LTV7. Jau zināms, ka pirmā Latvijas hokeja izlases spēle notiks čempionāta atklāšanas dienā, 21. maijā, plkst. 20.15, kad Latvijai plānota tikšanās ar vienu no līderiem – Kanādas valstsvienību.

Tet valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks atzīst: “Šis hokeja čempionāts būs pavisam jauna pieredze kā spēlētājiem un skatītājiem, tā arī organizatoriem un tiešraižu nodrošinātājiem. Arēnās un pilsētas ielās iztrūks fanu, kuri vienmēr ieņēmuši nozīmīgu lomu hokeja svētku atmosfēras radīšanā. Taču sadarbībā ar Latvijas Televīziju arī šogad mēs radīsim šos hokeja svētkus un nogādāsim tos ikvienā mājā un ikviena fana sirdī.”

“Mums žēl, ka hokeju šogad nevarēsim baudīt klātienē, taču šogad tas vismaz notiks, un tas būs liels notikums visai hokeja pasaulei un faniem ne tikai Rīgā, bet visā pasaulē. Apsolām – hokeja svētku sajūta būs! Vairāk nekā jebkad agrāk centīsimies radīt sporta svētku sajūtu gan televīzijas pārraidēs, gan sociālajos medijos, lai hokejs maijā ienāktu katrā mājā,” norāda LTV valdes loceklis Ivars Priede.

Arī šogad čempionāta laikā būs vērojamas iemīļotās sporta studijas – gan Hattrick kanālā 360TV, gan LTV7 Hokeja studija pirms Latvijas izlases spēlēm. Tā kā sporta līdzjutējiem nebūs iespēja spēles apmeklēt klātienē, tad radošās komandas strādās, lai katrās mājās ienestu sportiskā azarta un hokeja sajūtas. Būs ekskluzīvas tiešraides, intervijas, spēļu analīzes, labākie momenti un čempionāta aizkulises. Vēl pirms čempionāta atklāšanas iesildīšanos nodrošinās kanāls 360TV Hokejs, atsvaidzinot līdzjušanas garu ar iepriekšējo čempionātu labākajām spēlēm un notikumiem. Aktualitātēm varēs sekot līdzi arī Latvijas Televīzijas un 360TV sociālajos tīklos un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv.

Tet un Latvijas Televīzijas pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas Pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri Infront Sports & Media. Vienošanās paredz pārraides tiesības līdz pat 2023. gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi