Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pārāk daudz ielaida

Dinamo labs skaitliskais vairākums, bet nepavelk vārtsargi.

Atspēlēja divu vārtu deficītu, taču pēc tam iedeva pretiniekam vēl lielāku handikapu. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rezultatīvā spēlē Ufā zaudēja Salavat Julajev ar 4:6. Nikolajs Jeļisejevs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pirmdien spēle ar Salavat Julajev jau Arēnā Rīga. Piektdien paredzētā spēle mājās ar Jekaterinburgas Avtomobilist pārcelta uz nenoteiktu laiku, jo pretinieku komandā konstatēti 17 saslimšanas gadījumi ar Covid-19.

Rīgas Dinamo galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc iepriekšējā spēlē piedzīvotās 1:7 sakāves pret Baris kā vienīgo cīnītāju uzteica vārtsargu Jūliusu Hudāčeku, taču pret Salavat Julajev no sākuma vārtos sūtīja jauno Ēriku Vītolu. Vārtsargu spēle lielā mērā izšķīra spēles iznākumu. Vītols pāris epizodēs neveikli nospēlēja ar nūju, vienā gadījumā arī nepaveicās, un pie rezultāta 2:4 vārtos jau bija jāstājas Hudāčekam. Divas reizes arī aiz viņa muguras iedegās sarkanā lampiņa. Visu vainu velt uz vārtsargiem nebūtu taisnīgi, jo Ufas komanda ātrumā acīmredzami apsteidza rīdziniekus.

Bija arī rupjas kļūdas aizsardzības zonā, tomēr no 0:2 izdevās atspēlēties līdz 2:2. Pēc tam gan Salavat Julajev attālinājās nenotveramā attālumā, iemetot četras ripas pēc kārtas. Rīgas Dinamo sastāvā sezonas pirmo spēli aizvadīja jaunais uzbrucējs Gustavs Millers, pret kuru mājinieki četras reizes pārkāpa noteikumus, un visus četrus vairākumus rīdzinieki realizēja. "Ļoti labi nospēlējām vairākumā, sen mums nav bijusi tāda realizācija," atzinīgus vārdus vairākuma brigādēm veltīja Krikunovs. Divas ripas iemeta arī Emīls Puarjē. Vienā gadījumā viņš vārtu priekšā izmainīja ripas lidojuma virzienu, bet otrā – precīzi meta, neapstādinot ripu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi