Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināts (19:23) - Varlamovu atbrīvo pret drošības naudu

ASV aizturēto Krievijas hokeja izlases un NHL kluba Kolorado Avalanche pamatvārtsargu Semjonu Varlamovu Denveras tiesa atbrīvojusi pret 5000 dolāru (2560 latu) lielu drošības naudu, vēsta Denver Post. Pagaidām nav zināms, vai viņš varēs piedalīties nākamajā Avalanche spēlē piektdien Dalasā, taču hokejistam nav aizliegts ceļot ASV teritorijā. Nākošā tiesas sēde notiks 14.novembrī.

Varlamovs trešdien aizturēts saistībā ar apsūdzībām par vardarbību. Cietusī ir viņa draudzene - krievu modele Jevgēņija Vavriņuka, ziņo Krievijas mediji. Sieviete apgalvo, ka tikusi sista, spārdīta un rauta aiz matiem, turklāt Varlamovs bijis alkohola reibumā.

Hokejists (25) policijas iecirknī ieradies brīvprātīgi. Varlamovs tiek apsūdzēts par otrās pakāpes nolaupīšanu un trešās pakāpes uzbrukumu. Par šādiem noziegumiem Kolorado štatā draud divu līdz sešu gadu cietumsods.

Cietušās Varlamova draudzenes advokāts Roberts Abrams TV intervijā atklājis notikušā detaļas: "Varlamovs pirmdien dienas laikā lietojis alkoholu, bet otrdien uzbrucis draudzenei. Viņš spēcīgi pagrūdis meiteni pret sienu, viņa guvusi zilumus un sasitumus. Viņas augums ir 160 cm, svars 45 kg. Viņa - 188 cm un 95 kg. Iedomājieties, kāds spēks, tas ir šausmīgi!" Pēc cietušās sacītā, tas nav pirmais gadījums, kad Varlamovs izturējies vardarbīgi, bet šis uzbrukums kļuvis par pēdējo pilienu un viņa lūgusi advokātu vērsties policijā.

Vavriņuka runā vienīgi krievu valodā, tāpēc zvanījusi Abrama līgavai, kura ir lietuviete un runā krieviski.

Vēl mazliet citāda notikušā versija kļuvusi zināma portālam Sportbox.ru. Varlamovs ar savu draudzeni sastrīdējies, izliekot viņu aiz durvīm ar visām mantām, vēsta portāla avots. Konsultējoties ar advokātu, viņa nolēmusi par hokejistu ziņot policijai, apgalvojot, ka Varlamovs viņu iekaustījis.

Tikmēr hokejista tēvs Aleksandrs Varlamovs Krievijas ziņu aģentūrai R-sport noliedzis, ka dēls būtu pastrādājis kādus noziegumus. "Būs tiesa un tikai pēc tam situāciju varēs komentēt. Vienu varu teikt ar pilnu atbildību - nebija nekādas nolaupīšanas un, vēl jo vairāk, vardarbības. Pašlaik neko vairāk teikt nedrīkstu, jo advokāts būs neapmierināts." Tāpat Varlamovs, vecākais, noliedza, ka šī situācija kaut kādā veidā varētu ietekmēt vārtsarga izredzes piedalīties Soču Olimpiādē, kas februārī notiks Krievijā. Viņš arī piebildis, ka šajā situācijā esot darīšana ar "dīvainiem amerikāņu likumiem".

Savs viedoklis par notikušo ir arī Krievijas Valsts domes Fiziskās kultūras komitejai. Tās priekšsēdētājs Igors Ananskihs šīs valsts medijiem paziņojis, ka notikušais esot diversija pirms Soču Olimpiādes, tādējādi neļaujot Varlamovam trenēties un gūt spēļu praksi. Komiteja uzskata, ka arestēt cilvēku tikai uz sūdzības pamata ir nepareizi un nekorekti. Savu iespēju robežās komiteja sekos līdzi lietas attīstībai, sola I.Ananskihs.

Jaunās NHL sezonas 11 spēlēs Avalanche izcīnījuši 10 uzvaras un milzga loma panākumos bijusi tieši krievu vārtsargam. Ar viņu vārtos izcīnītas septiņas uzvaras astoņos mačos. Avalanche klubu Varlamovs pārstāv jau trešo sezonu, bet pirms tam vēl trīs sezonas spēlējis Vašingtonas Capitals.

Krievijas izlases sastāvā talantīgais vārtsargs pagājušajā gadā kļuva par pasaules čempionu, bet 2010.gadā tika pie sudraba medaļas. NHL lokauta laikā viņš pērn spēlēja Jaroslavļas Lokomotiv, kur bija Miķeļa Rēdliha komandas biedrs.

Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa un virsraksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi