Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta - Ozoliņš: Vienošanos ne ar vienu klubu neesmu panācis; Atlant treneris apgalvo pretējo

Leģendārais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš pagaidām vienošanos ne ar vienu klubu vēl nav panācis, pastāstīja sportists.

Kā ziņots, šo sezonu Ozoliņš ir iesācis bez komandas, bet laikraksts Sport-Ekspress šonedēļ vēstīja, ka viņš jau tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Mitišču Atlant. Vienošanās tikšot noslēgta līdz sezonas beigām. Tomēr pats sportists to piektdien neapstiprināja. Ozoliņš uzsvēra, ka neinteresējas, ko raksta avīzes, tāpēc Atlant interesi nekomentēja.

Ozoliņš cer, ka šosezon spēlēs, taču ar prognozēm, kur un vai tas vispār notiks, viņam nepatīk aizrauties.

Pretēju viedokli paudis Atlant vienības galvenā trenera palīgs Aleksandrs Smirnovs, kurš televīzijas tiešraidē pirms piektdienas mača pret Latvijas klubu Rīgas Dinamo izteicās, ka gaida Ozoliņu svētdien ierodamies Maskavā.

Kā ziņots, iepriekš jaunākā informācija par Ozoliņa gaitām bija datēta ar septembra sākumu, kad tika vēstīts, ka aizsargs turpina individuāli trenēties un izskatīt vairāku KHL klubu piedāvājumus.

Iepriekš Ozoliņa aģents Pols Teofanuss bija izteicies, ka latvietis izvēlēsies vienu no trīs klubu izteiktajiem piedāvājumiem.

Vasarā ticis ziņots, ka par Ozoliņu interesējas Magņitogorskas Metallurg, Atlant, Maskavas CSKA, Čeļabinskas Traktor un Ņižņijnovgorodas Torpedo komandas.

Sport-Ekspress uzsvēra, ka vasarā Atlant vadība centusies vienoties par latvieša līguma nosacījumiem, tomēr toreiz darījuma īstenošanai patraucēja augstās aizsarga prasības. Tagad viņš esot piekritis savas prasības samazināt, tāpēc darījums varētu tikt realizēts.

Vienīgais latvietis, kurš karjeras laikā ieguvis NHL Stenlija kausu, iepriekš bija Latvijas kluba Rīgas Dinamo kapteinis, taču pēc pagājušās sezonas ar viņu līgums netika pagarināts.

Pagājušajā sezonā aizvadītajās 50 KHL regulārā čempionāta spēlēs 40 gadus vecais Ozoliņš guva desmit vārtus un izpildīja desmit rezultatīvas piespēles, bet septiņās Gagarina kausa cīņās viņa kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Savukārt kopumā aizvadītajās 158 KHL spēlēs aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas Dinamo komandā Ozoliņš spēlējis kopš 2009./2010.gada sezonas un visu laiku bijis vienības kapteinis.

Ziņa papildināta ar Atlant galvenā trenera palīga teikto

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi