Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ozoliņš piedalīsies Lokomotiv hokejistu piemiņai veltītā mačā

Pieminot pērn septembrī aviokatastrofā bojā gājušo Kontinetālās hokeja līgas (KHL) komandu Jaroslavļas Lokomotiv, Šveices pilsētā Klotenē 4.augustā paredzēta īpaša piemiņas spēle ar daudzu esošo un bijušo hokeja zvaigžņu piedalīšanos, vēsta R-sport. Zvaigžņu pretinieki būs vietējā Šveices spēcīgākās līgas komanda Klotenes Flyers.

Piemiņas mačā hokeja zvaigžņu komandā spēlēs tādi bijušie un esošie hokejisti kā Valērijs Kamenskis, Iļja Brizgalovs, Iļja kovaļčuks, Vladimirs Miškins, Pavels Dacjuks, Aleksandrs Sjomins, Sergejs Gončars, Jevgēņijs Malkins, Zdeno Hara, Aleksandrs Kasatonovs, Aleksejs Kovaļovs, Darjus Kasparaitis, Artjoms Aņisimovs, Andrejs Kovaļenko, Aleksejs Jašins un arī Latvijas hokeja leģenda Sandis Ozoliņš, kurš dienu iepriekš svinēs 40.gadu jubileju.

Ozoliņš pēdējās trīs sezonas aizvadījis Rīgas Dinamo, kur kā komandas kapteinis piedalījies kopumā 134 KHL regulārā čempionāta spēlēs (21 vārti, 54 piespēles), kā arī 24 (1+11) Gagarina kausa izcīņas mačos. Šobrīd Ozoliņa nākotne vēl ir miglā tīta – aprīļa beigās izsknēja informācija, ka par S.Ozoliņu nopietnu interesi izrāda pat pieci KHL klubi – Magņitogorskas Metallurg, Traktor, Torpedo, Atlant un CSKA, tomēr nekādi jauni paziņojumi līdz šim nav sekojoši. Intervijā portālam sports.ru Sandis uzreiz pēc sezonas beigām atzina, ka nav izlēmis – turpināt karjeru vai nē.

Iepriekš laikraksts Telegraf vēstīja, ka Dinamo treneru korpuss nākamajā sezonā neredz Ozoliņu tādā lomā kā līdz šim, bet līgumu ir gatavi piedāvāt – tiesa, par ievērojami samazinātu algu. Aizvadītajā sezonā Ozoliņš pēc Sporta Avīze publicētās informācijas saņēma 935 tūkstošu eiro jeb nedaudz vairāk kā 657 tūkstošus latu.

Kā zināms, Jaroslavļas Lokomotiv komandu komandu jaunajā sezonā pārstāvēs bijušais Rīgas Dinamo uzbrukuma līderis Miķelis Rēdlihs. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi