Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ozoliņš nākamsezon varētu spēlēt Magņitogorskas Metallurg

Rīgas Dinamo kapteinis Sandis Ozoliņš pēc šīs sezonas slidas uz nagliņas vēl nekārs, bet varētu pārcelties uz citu KHL komandu, šodien vēsta laikraksts Telegraf.

Ozoliņš devis piekrišanu, ka nākamo sezonu aizvadīs Magņitogorskas Metallurg klubā, liecina laikraksta rīcībā esošā informācija. Latviešu hokeja leģendai tiekot piedāvāts līgums par trim miljoniem ASV dolāru jeb aptuveni 1.6 miljoniem latu. Metallurg klubā spēlē labs Ozoliņa draugs un nesenās KHL Zvaigžņu spēles pretinieku komandas kapteinis Sergejs Fjodorovs (42).

Sandim arvien ir spēkā pašreizējais līgums ar Rīgas Dinamo, tādēļ šobrīd par komandu maiņām vai līgumiem var tikai runāt. Metallurg klubā panākto vienošanos neapstiprina, taču arī nenoliedz, ka vēlētos savā sastāvā redzēt tik pieredzējušu hokejistu.

Par Ozoliņu interese esot arī Ukrainas komandai Donbass, kas vēlas jau nākamgad startēt KHL čempionātā. Tiesa, arī iepriekšējās sezonās izskanējusi līdzīga informācija – par Ozoliņu interesējas spēcīgi klubi – tomēr Sandis līdz šim bijis uzticīgs Rīgai. 

Šosezon Ozoliņam Dinamo sastāvā 41 spēlē sakrājis 18 rezultivitātes punktus (9+9), bet viņa lietderības koeficients ir -14. Trīs sezonu laikā 39 gadus vecais aizsargs (40 apritēs 3.augustā) piedalījies 142 KHL spēlēs (20+63). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi