Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ozoliņš: Dinamo nepadevās un cīnījās līdz galam

Latvijas kluba Rīgas Dinamo spēlētāji Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Mitišču Atlant komandu pie sev izteikti nelabvēlīgā rezultāta nav padevušies, tā vietā cīnoties līdz galam, uzskata Maskavas piepilsētas vienību pārstāvošais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš. 

Kā ziņots, Dinamo svētdien savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:1, 1:3, 3:1) zaudēja Mitišču Atlant vienībai, ko pārstāv arī tā kādreizējais kapteinis Ozoliņš. Latvijas klubs tādējādi piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, visi no kuriem pieredzēti uz sava mājas ledus. 

Cīņas gaitā mājinieki nokļuva zaudētājos ar 1:5, bet pēdējās sekundēs bija tuvu rezultāta izlīdzināšanai. 

"Laikam nedaudz atslābinājāmies, jo nebija palicis daudz spēles laika. Palaidām grožus vaļīgāk un paši radījām sev problēmas," pēc mača izteicās Ozoliņš, kurš Rīgā spēlēja pirmo reizi kopš Dinamo kluba pamešanas.

"Grūti objektīvi novērtēt pretiniekus, kad pats esi laukumā, bet viņi nepadevās un cīnījās līdz galam," Rīgas vienības sniegumu raksturoja aizsargs. 

"Savs sniegums nebija slikts, bet varēja būt labāks. Noteikti mums labāk izdevās spēle uzbrukumā nevis aizsardzībā, kur spēlējām pasīvi un pieļāvām pārāk daudz kļūdu," uzskata Ozoliņš. 

Aizvadītajā mačā Ozoliņš uz ledus pavadīja 18 minūtes un 45 sekundes, veicot vienu metienu pa vārtiem un iekrājot neitrālu lietderības koeficientu. 

Pašlaik 40 gadus vecais Ozoliņš bija Rīgas Dinamo kapteinis iepriekšējās trīs sezonas. Šo sezonu viņš uzsāka bez kluba, bet septembra beigās pievienojās tobrīd sekmīgi spēlējošajai Atlant komandai. Kopš tā laika gan Mitišču klubam sākās iespaidīgas zaudējumu sērijas, un arī tagad tam ir vien minimālas izredzes uz kvalificēšanos Gagarina kausam. Pēdējā laikā Ozoliņš ir arī Atlant komandas kapteinis. 

Ozoliņš šosezon laukumā devies 34 spēlēs, kurās izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. 

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 45 punktiem 45 spēlēs ieņem 13.vietu. Septiņas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem, saglabājot vien teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas cīņās. 

Savukārt Atlant ar 52 punktiem atrodas šīs pašas konferences 11.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi