Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ozoliņam iespaidīgs spēles laiks, Mitišču Atlant zaudējums KHL mačā

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja pieredzējušā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču Atlant komanda, kas izbraukumā ar 2:4 (0:1, 2:0, 0:3) piekāpās Čeļabinskas Traktor.

Ozoliņš laukumā pavadīja 27 minūtes un 13 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks Atlant komandā. Sev atvēlētajā laikā aizsargs veica vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem.

Uzvarētājiem šajā mačā pa vieniem vārtiem guva Andrejs Popovs, Petri Kontiola, Andrejs Kosticins un Jevgēņijs Kuzņecovs. Savukārt Atlant komandā precīzi meta Nikolajs Ļemtjugovs un Konstantīns Koļcovs.

Citā spēlē sestdien uzvaru izcīnīja pašlaik savainotā latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kas viesos ar 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Magņitogorskas Metallurg hokejistus.

Pamatlaikā abus vārtus Lokomotiv komandas labā guva Jegors Averins, bet pēcspēles metienos uzvaru viesiem nodrošināja Daniils Apaļkovs, kurš pagājušajā nedēļā tika nosaukts par septembra labāko jauno spēlētāju.

Kā ziņots, Rēdlihs treniņa laikā guva ceļgala locītavas traumu un nevarēs spēlēt aptuveni divus mēnešus.

Dramatisku uzvaru sestdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA vienība, kas izbraukumā ar 5:4 (1:4, 2:0, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Ņižņekamskas Ņeftehimik.

Pēc pirmās trešdaļas CSKA zaudēja ar 1:4, taču otrajā trešdaļā guva divus bezatbildes vārtus un pietuvojās pretiniekiem līdz 3:4. Neizšķirtu trīs minūtes pirms mača pamatlaika beigām panāca Aleksandrs Radulovs, bet uzvaras vārtus Mihails Grabovskis guva 25 sekundes pirms pagarinājuma beigām.

Sprukts laukumā pavadīja piecas minūtes un 20 sekundes, kuru laikā vienreiz uzmeta pa pretinieku vārtiem un uzvarēja divos no astoņiem iemetieniem.

Citviet uzvaru ar futbolam raksturīgu rezultātu izcīnīja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Ukrainas klubs Doņeckas Donbass, kas viesos ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) apspēlēja Čehovas Vitjaz.

Šajā mačā vienīgos vārtus otrās trešdaļas ievadā guva Antons Babčuks, bet Donbass vārtsargs Stepans Gorjačevskihs atvairīja 30 pretinieku metienus.

Bārtulis cirkšņa traumas dēļ izlaida ceturto maču pēc kārtas. Kā ziņots, viņš nepiedalīsies arī nākamajās trīs Donbass vienības spēlēs.

Pie panākuma tika arī latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā līgas čempionvienība Kazaņas Ak Bars, kas savā laukumā ar 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) bija pārāka pār Čehijas klubu Prāgas Lev, kurā ģenerālmenedžera pienākumus pilda Normunds Sējējs.

Mača galvenie notikumi risinājās pamatlaika pēdējās 18 sekundēs, kuru laikā Ak Bars guva divus vārtus pēc kārtas un svinēja uzvaru. Tiesa, ceturto ripu mājinieki ieraidīja jau tukšos pretinieku komandas vārtos.

Kā zināms, Dārziņš rokas traumas dēļ nav spēlējis jau kopš septembra vidus.

Tikmēr septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā pašreizējā līgas čempionvienība Maskavas Dinamo, kas savā laukumā ar 3:2 (1:0, 2:0, 0:2) pieveica Novokuzņeckas Metallurg hokejistus.

Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd pirmajā vietā ar 32 punktiem 15 spēlēs atrodas Maskavas Dinamo, kurai ar 30 punktiem 15 spēlēs seko Lokomotiv. Tikmēr CSKA komanda ar 25 punktiem 15 mačos ir piektajā pozīcijā, Atlant ar 24 punktiem 16 cīņās atrodas pozīciju zemāk, bet Donbass ar 19 punktiem 15 spēlēs ieņem 11.vietu. Latvijas klubs Rīgas Dinamo ar 17 punktiem 16 mačos šobrīd atkritis jau uz pēdējo, 14.pozīciju.

Savukārt Austrumu konferencē pirmajā vietā ar 30 punktiem 14 spēlēs ir Traktor, kurai ar 29 punktiem 16 cīņās seko Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas Sibirj vienība. Ak Bars tikmēr ar 28 punktiem 15 mačos ir trešajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi