Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ozoliņa trīs rezultatīvas piespēles palīdz Atlant komandai pieveikt KHL čempionus Maskavas Dinamo

Trīs rezultatīvas piespēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien izpildīja pieredzējušais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, bet viņa pārstāvētā Mitišču Atlant vienība ar 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) izbraukumā pārspēja pagājušās sezonas čempionvienību Maskavas Dinamo, ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Spēles 36.minūtē Ozoliņš palīdzēja Maksimam Majorovam panākt rezultātu 3:0, trešās trešdaļas sākumā viņš piedalījās vārtu guvumā, kurā Aleksandrs Ševčenko panāca 4:1, bet sešas sekundes pirms pamatlaika beigām palīdzēja Nikolajam Žerdevam ieraidīt ripu tukšos vārtos un noslēgt cīņu.

Vēl šajā mačā Atlant vienībā pa vārtiem guva Andrēass Engkvists un Fjodors Tjutins. Savukārt KHL čempionu labā ar precīziem metieniem izcēlās Janne Jalasvāra un Leonīds Komarovs. Pēdējās trijās spēlēs Ozoliņš jau izpildījis piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt sezonas 19 Atlant komandā aizvadītajās spēlēs 40 gadus vecais Ozoliņš guvis vienus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles. Atlant komanda izcīnīja vien otro uzvaru pēdējās 15 spēlēs.

Savukārt Maskavas Dinamo komanda, kas nākamajā mačā ceturtdien Rīgā spēkosies ar vietējo Dinamo vienību, pārtrauca trīs uzvaru sēriju.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas Dinamo ar 61 punktu 29 spēlēs saglabāja trešo vietu, bet tai ir tikpat punktu, cik līgas līdervienībai Sanktpēterburgas SKA.

Savukārt Atlant ar 31 punktu pakāpās uz 11.vietu konferencē, apsteidzot arī Latvijas komandu Rīgas Dinamo, kas tagad ar 29 punktiem atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi