Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ozoliņa pārstāvētā Atlant komanda uzvar un strauji pietuvojas play-off zonai

Pēc astoņu maču pārtraukuma ar rezultivitāti piektdien KHL čempionātā izcēlās latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, ar rezultatīvu piespēli palīdzot Mitišču Atlant klubam viesos ar 5:3 uzveikt Ņižņijnovgorodas Torpedo. Šī uzvara ļāva Atlant līdz divu punktu attālumam pietuvoties Rietumu konferences labāko astoņniekam.

Pirmo ripu mājinieku vārtos Atlant hokejisti iemeta jau 56.sekundē, bet līdz mača 36.minūtei tablo vēstīja jau 4:0 Atlant labā. Torpedo nepadevās, vienus vārtus atgūstot vēl 2.periodā, bet trešās trešdaļas vidū 52 sekundēs vēl divas reizes pārspēja viesu vārtsargu Staņislavu Gaļimovu. Tiesa, 58.minūtē Atlant realizēja vairākumu un uzvarēja svarīgajā spēlē ar 5:3. Uzvarētāju labā pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Aleksejam Mihnovam un Oļegam Jašinam, bet ar divām piespēlēm izcēlās Maksims Majorovs. Jāpiebilst, ka Torpedo pa Gaļimova vārtiem izdarīja kopumā 43 metienus, no kuriem 40 vārtsargs atvairīja.

Ozoliņš darbojās trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 16 minūtes un 26 sekundes, un izdarot rezultatīvu piespēli ceturto vārtu guvumā.

Paradoksāli, ka pēc vairāku līderu zaudēšanas (daļa devās atpakaļ uz NHL, vēl citi - uz spēcīgākiem KHL klubiem) Atlant komanda sākusi izcīnīt uzvaras un strauji pietuvojusies Rietumu konferences labāko astoņniekam. Šis Mitišču hokejistiem bija jau ceturtais panākums pēdējos piecos mačos.

Ozoliņš šosezon 36 mačos guvis vienus vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles. Atlant ar 58 punktiem 46 spēlēs saglabā 11.vietu, taču turpat priekšā atrodas Torpedo un Donbass komandas (pa 59 punktiem 46 spēlēs). Astotie Rietumos ir Prāgas Lev (60, 45), bet 7.vietā šobrīd atrodas Minskas Dinamo ar 62 punktiem 46 mačos. Cīņa par pēdējām ceļazīmēm uz play-off solās būt ļoti sīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi