Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nekas nav liecinājis par Zubova vēlmi atstāt Rīgas Dinamo

Negaidīta un nepatīkama ziņa. Sergejs Zubovs nolēmis neturpināt darba tiesiskās attiecības ģimenes apsvērumu dēļ. Cienot trenera lēmumu, Rīgas Dinamo vadība lauzusi līgumu ar Krievijas speciālistu – šāds paziņojums ceturtdienas priekšpusdienā pārsteidza daudzus. Dinamo nākamā spēle ir piektdien Čerepovecā ar Severstaļ. Galvenā trenera pienākumus pildīs Valērijs Kuļibaba, kurš bija viens no Zubova palīgiem.

Nav konkretizēts, kādu ģimenes apsvērumu dēļ Zubovs aiziet, tāpēc tiek šķetinātas dažādas versijas. Iespējams esot variants, ka Sergeja dzīvesbiedre nav vēlējusies ārkārtas apstākļos dzīvot Latvijā, lai gan vasarā, izvēloties īres dzīvokli, abi atzinīgi izteikušies par Rīgu un pieļāvuši iespēju Latvijā palikt arī pēc Zubova darba attiecību izbeigšanas ar Dinamo. Pieņemtais lēmums atstāt galvenā trenera amatu ir bijis negaidīts arī komandā, jo nekas par to nav liecinājis.

Dinamo bija vērojama augšupeja gan komandas sniegumā laukumā, gan arī turnīra tabulā. Zubovam atstājot amatu, Rīgas Dinamo Rietumu konferencē ar 20 spēlēs iekrātajiem 20 punktiem ieņēma 8. vietu, kas pēc regulārā čempionāta beigām garantē spēlēšanu Gagarina kausa izcīņā. Bija redzams, ka komandā vieta sastāvā ir patiešām labākajiem. Tālo Austrumu izbraukumā Zubovs uz vienu spēli ārpus pieteikuma atstāja leģionāru trijnieku. Nākamajam trenerim būs liela atbildība, jo vajadzēs censties noturēt sekmīgi sākto kursu.

Sergejs Zubovs par Dinamo galveno treneri tika iecelts šā gada 12. aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi