Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Liepājas Metalurgs un Latvijas U-20 hokeja izlase cieš zaudējumus Žoltoka piemiņas turnīrā

Latvijas U-20 hokeja izlase astotā Sergeja Žoltoka piemiņas turnīra otrajā mačā ceturtdien ar rezultātu 3:4 (0:0, 1:3, 1:1) piekāpās Baltkrievijas vienaudžiem.

Vārtus Latvijas izlases labā guva Arturs Kuzmenkovs, Toms Andersons un Lauris Rancevs, bet baltkrieviem divreiz precīzs bija Artūrs Gavruss.

Rezultātu Latvijas izlase atklāja otrās trešdaļas desmitajā sekundē, kad ar tālu metienu precīzs bija Kuzmenkovs. Tomēr trešdaļas pēdējās četrās minūtēs baltkrievi pamanījās izcelties ar trim precīziem metieniem.

Trešās spēles trešdaļas sākumā Andersons samazināja rezultāta starpību līdz 2:3, kad bija pirmais pie atlēkušās ripas un ieraidīja to tukšos vārtos. Trešdaļas vidū, spēlējot mazākumā, Pāvels Pečurs baltkrieviem atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet pēdējā minūtē Rancevam izdevās panākt 3:4, kā arī cīņa noslēdzās.

Par labākajiem spēlētājiem mačā tika atzīti Kuzmenkovs un Gavruss.

Tikmēr Latvijas čempionvienība hokejā Liepājas metalurgs ar rezultātu 2:6 (1:3, 0:2, 1:1) pārliecinoši zaudēja Krievijas U-18 izlasei.

Vārtus liepājnieku labā guva Valters Freijs un Romāns Nekludovs. Savukārt Krievijas U-18 izlases rindās pa vienam precīzam metienam izpildīja Jegors Judovs, Aleksejs Zakarļukins, Ivans Fiščenko, Aleksandrs Mokšancevs, Konstantīns Okulovs un Staņislavs Perehodjuks.

Turnīrs Volvo Sporta centra hallē Rīgā ilgs līdz sestdienai. Kā ziņots, sacensību atklāšanas mačā trešdien Latvijas U-20 hokejisti ar rezultātu 8:5 pieveica Liepājas metalurga komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi