Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks
Viesturs Koziols: Abas puses bija ieinteresētas līguma parakstīšanā uz pieciem gadiem

Hārtlijam ik gadu būs tiesības lauzt līgumu ar izlasi un doties uz NHL

Mēs neskatāmies atpakaļ, ejam tikai uz priekšu! – ar šādu vadmotīvu Latvijā sola atgriezties 56 gadus vecais Kanādas treneris Bobs Hārtlijs, kurš šopavasar ieguva hokeja speciālistu un līdzjutēju simpātijas. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) vadītāji trenerim ir izsnieguši uzticības kredītu turpmākajiem pieciem gadiem.

Ilgtermiņa līgums bija svarīgs, domājot par 2021. gadu, kad pasaules hokeja čempionāts notiks Minskā un Rīgā. Tāpat LHF vadītāji strikti ir nomērķējuši uz kvalificēšanos 2022. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Ķīnas galvaspilsētā Pekinā.

"Mūsu intereses sakrita. Pirmkārt, nozīmīgs turnīrs būs 2021. gada pasaules čempionāts Rīgā, un, otrkārt, gribam kvalificēties 2022. gada olimpiādei. Abas puses bija ieinteresētas līguma parakstīšanā uz pieciem gadiem," Dienai norādīja LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. Uz Pekinu gribot aizbraukt arī Hārtlijs, un tas ir viens no vilinājumiem, kāpēc viņš piekritis turpināt darbu Latvijas izlasē.

Pilnīgi droši pagaidām gan nevar teikt, ka Hārtlijs izlasi vadīs ne tikai pēc pieciem gadiem, bet arī nākamajā pasaules čempionātā Dānijā.

"Līgumā ir atrunāts, ka piedāvājuma saņemšanā no NHL līdz 31. janvārim Hārtlijs var līgumu lauzt un braukt strādāt kādā no NHL komandām," skaidroja Koziols.

Tāpat esot atrunāti darba nosacījumi kādā no Eiropas klubiem. "Arī to viņš varēs darīt, tikai strikti izpildot mūsu nosacījumus, proti, Hārtlijam tad būs mūsu noteiktajos datumus jābūt valstsvienībā." Tie acīmredzot būs starptautiskie logi, kad valstsvienības aizvada pārbaudes spēles, un sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta, kā arī PČ.

Visu rakstu lasiet trešdienas, 30. augusta, avīzē Diena!

Top komentāri

Droši vien, ka
D
Hārtlijs ir no tiem retajiem "darba ņēmējiem", kurš diktē, kādu līgumu viņš ir gatavs parakstīt. Un, ja "darba devējam" tāds līgums nav pieņemams, tad viņš (tas) var iet uz turieni, no kurienes nācis. Uz tādu LHF tas laikam attiecas visā pilnībā. Tāpēc laikam - priecājamies par to pašu, jo šis speciālists, salīdzinājumā ar gandrīz visiem iepriekšējiem, ir tālu kosmosā.
HUGO
H
Sanāk ka visu laiku maksās algu....un "piepeži" varēs aiziet no darba kā pamatojumu minot NHL!!! Tādi brīnumi pasaulē vēl nav dzirdēti
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi