Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Džeriņš: Paveikts tikai pirmais solis

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda, uzvarot Ufas Salavat Julajev, paveikusi tikai pirmo soli un vēl nepieciešams veikt daudz darba, lai pārvarētu neveiksmju sēriju, stāsta vienības uzbrucējs Andris Džeriņš.

Kā zināms, otrdien notikušajā mačā rīdzinieki pieveica Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Salavat Julajev vienību ar rezultātu 2:1.

"Beidzot nospēlējām pacietīgi. Pirmajās divās trešdaļās varbūt tik daudz neuzbrukām, tomēr arī viņiem nedevām daudz iespēju," izteicās Džeriņš. "Sagaidījām savus momentus, guvām pirmos vārtus, tas deva papildu enerģiju, guvām vēl vienus, un pēc tam jau likās, ka neko nepareizu vairs nevaram izdarīt."

Pirms šīs cīņas rīdzinieki iepriekšējos deviņos mačos bija cietuši astoņus zaudējumus, kas lika atkrist uz priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē.

"Zaudējumu sērijas laikā tāpat nākam uz katru treniņu un strādājam, cenšoties neiestigt apkārt notiekošajā. Brīžiem redzam, ka varam spēlēt labi, tomēr uzvaras nenāk," atzina spēlētājs. "Visi zinām, ka salauzt zaudējumu sēriju ir ļoti grūti, un tagad esam spēruši tikai pirmo soli. Priekšā vēl daudz darba."

Pats Džeriņš pirms mēneša mačā ar Mitišču Atlant komandu salauza degunu, kad pret viņu rupji nospēlēja Igors Radulovs. Pašlaik uzbrucējs joprojām spēlē ar aizsargmasku un atzīst, ka tas būs jādara vēl kādu laiku.

"Spēlēt ar aizsargmasku ir neierasti, tomēr visi kādreiz esam spēlējuši ar resti. Tas nav nekas jauns, tomēr grūtāk," Džeriņš izteicās un papildināja, ka Radulovs viņam pēc satraumēšanas zvanījis, atvainojoties un teicis, ka nav gribējis spēlēt tik rupji.

Kā zināms, Radulovs pēc notikušā saņēma četru maču diskvalifikāciju.

Mājas spēļu sērijas noslēgumā Rīgas Dinamo ceturtdien spēkosies ar Omskas Avangard.

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar 21 nopelnītu punktu 20 spēlēs ir 12.vietā 14 klubu konkurencē, bet no pirmā astoņnieka Rīgas Dinamo atpaliek par sešiem punktiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi