Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Debijā pavilka komandu

Vārtsarga Ivana Naļimova pārliecinošā spēle dod Rīgas Dinamo vienu punktu gada pēdējā izbraukuma ievadā.

Atspēlēja divu ripu deficītu, bet viena nevērīga epizode bija par iemeslu kārtējam zaudējumam. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izbraukumā papildlaikā piekāpās Minskas Dinamo ar 2:3. Gļebs Zirjanovs un Deniss Paršins rīdziniekiem guva vārtus. Pirmdien spēle Ņižņijnovgorodā ar Torpedo.

Rīgas Dinamo komandā turpinās izmaiņas sastāvā. Vārtsargam Staņislavam Gaļimovam, kurš iedzīvojās savainojumā, tika sameklēti divi aizstājēji. Komandas galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Pēteris Skudra vispirms skatu atkal pavērsa Krievijas virzienā, un Dinamo pierakstu ir ieguvis 26 gadus vecais Ivans Naļimovs, kurš spēlējis Krievijas U18 un U20 izlasē, bijis Sanktpēterburgas SKA sistēmā, taču iepriekšējās septiņās KHL komandās tā pa īstam sevi nav apliecinājis. Pēc tam jau no Dānijas virslīgas mājās tika atvilināts divdesmitgadnieks Jānis Voris, kurš pagājušajā sezonā septiņās KHL spēlēs sargāja Dinamo vārtus. Divi papildinājumi ir arī priekšējā līnijā. Parakstīts līgums ar centra uzbrucēju Andri Džeriņu, kurš pirms sezonas nebija Skudras redzeslokā, un Dinamo spēlēs vēl viens bijušais kluba uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs, kurš Latvijas valstsvienības sastāvā sevi labi apliecināja novembra pārbaudes turnīrā Vācijā.

No jaunpienācējiem sestdien Minskā laukumā devās tikai Naļimovs un palīdzēja komandai izcīnīt vienu punktu. "Ivans ir malacis. Viņš komandai pievienojās tikai ap pieciem no rīta, nedaudz pagulēja un sāka gatavoties spēlei. Viņš mums beigās iedeva pārliecību un svarīgā brīdī glāba komandu," pēc spēles vārtsargu uzteica Skudra. Pēc 0:2 zaudētā pirmā perioda gan nebija ticības, ka rīdzinieki varētu iegūt punktu. Īpaši nevarīgs izskatījās uzbrukums, jo, teju divas pilnas minūtes spēlējot piecatā pret trijiem, neizdevās nopietni apdraudēt minskiešu vārtus. "Aizvadījām šogad sliktāko pirmo periodu. Gaidījām ātru hokeju, taču pirmajā periodā nebija pietiekamas gatavības – bijām pārāk pasīvi, un neizdevās vairākums. Pirmais periods bija ļoti slikts mūsu izpildījumā. Esmu vīlies vairākos spēlētājos," par spēles pirmo cēlienu kritiskus vārdus saviem padotajiem veltīja Skudra.

Pateicoties Zirjanova individuālajam reidam un Paršina neatlaidībai vārtu priekšā, izdevās atspēlēties. Papildlaika pirmajā minūtē Mārtiņš Dzierkals aizsardzības zonā uz mirkli pazaudēja savu sedzamo, un spēli savukārt zaudēja Rīgas Dinamo.

Pēc čehu aizsarga Ondržeja Vitāseka aiziešanas no komandas personisku iemeslu dēļ papildinājums prasās arī aizsargu rindās, jo Minskā uzbrucējs Gunārs Skvorcovs spēlēja aizsardzībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi