Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Cibuļskis: vienīgais, ko gribējām – lai treneris atnāk pie komandas un izstāsta situāciju

Rīgas Dinamo aizsargs Oskars Cibuļskis nupat uzvarā pār Maskavas Dinamo atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Pēc teicami aizvadītā mača viņu uz nelielu sarunu aicināja laikraksts Diena.

Kā vērtē komandas līdzšinējo sniegumu, jo bijušas labas spēles un piedzīvots arī lielākais zaudējums KHL ar 0:8 pret Jokerit?

Manuprāt, īpaši lielu svārstību sniegumā nav. Kad treneris aizgāja (Sergejs Zubovs – aut.), tad tikai bija pasmagas spēles. Viennozīmīgi, ka to spēļu sniegumu ietekmēja spēlētāju emocijas.

Zubova aiziešana komandai tiešām bija liels trieciens?

Pilnīgi noteikti, jo treneris aizgāja, mums neko nepasakot. Visi tomēr kopā gājām cauri vasaras treniņnometnei, spēlētāji trenerim gribēja sevi pierādīt, bet vienā brīdī galvenā persona pēkšņi pameta komandu. Tas nevarēja nepalikt bez sekām. Mēs gan nezinām, cik nopietni Zubovam bija ģimenes apstākļi. Vienīgais, ko gribējām no viņa puses – lai atnāk pie komandas un izstāsta situāciju.

Tad tā ir taisnība, ka Zubovs aizbrauca, neatsveicinājies no komandas?

Uzrakstīja tikai īsziņu komandas kopējā čatā.

Pēc svētdienas 4:1 uzvaras pār Maskavas Dinamo galvenā trenera vietas izpildītājs Valērijs Kuļibaba izteicās, ka gluži pa iebrauktām sliedēm viss neturpinās. Izskanēja frāze: "Pamainījām spēlēšanas sistēmu." Ko tas nozīmē?

Jā, taktika tik tiešām nedaudz pamainījās. Ja runājam konkrēti, aizsargājoties nedaudz savādāk sagaidījām pretinieku. Pamatlietas gan nav mainījušās.

Pret stiprajiem nav pat vieglāk spēlēt, jo, piemēram, Čerepovecas Severstaļ trijās spēlēs neizdevās pārspēt?

Vieglāk noteikti nav. Smagas spēles bijušas pret Jokerit, Lokomotiv un arī Maskavas Dinamo viņu laukumā. Tāpat mums viegli neklājās Sočos un Habarovskā. Par punktiem jācīnās katrā spēlē, lai līdz sezonas beigām uzturētu intrigu cīņā par iekļūšanu play-off un varbūt beidzot atkal arī spēlētu izslēgšanas stadijā. Tāds ir sezonas mērķis.

Skaitliskajā vairākumā ar metieniem no zilās līnijas esi guvis jau piecus vārtus un esi piektais labākais snaiperis līgā aizsargu konkurencē. Jāmet tik uz vārtiem?

Man daudz palīdz Gints Meija, kurš aizsedz vārtsargam redzamību. Pēc katra treniņa mēs paliekam ilgāk. Ginča ieņem vietu vārtu priekšā un saka man, kur lai metu. Treniņos apgūtais strādā arī spēlēs. Jācer, ka tā arī turpināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi