Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Balzams uz brūcēm

Rīgas Dinamo izbraukumā negaidīti "bullīšos" noliec spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

Pārsteidza līgas grandu. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Sanktpēterburgā pēcspēles metienu sērijā pārspēja Rietumu konferences otru spēcīgāko komandu SKA ar 4:3. Pamatlaikā Metjū Majone, Džeisī Lipons un Miks Indrašis rīdziniekiem guva vārtus, savukārt komandas kapteinis Lauris Dārziņš divreiz realizēja pēcspēles metienu. Trešdien spēle Čerepovecā ar Severstaļ.

Kopš pirmdienas Rīgas Dinamo sastāvā jau ir divi Bukarti, taču pret SKA Roberts un Rihards nespēlēja. Pirmajā maiņā Riharda vietu ieņēma Džeisī Lipons un guva savus pirmos vārtus sezonā.

Sākums neko labu nesolīja. Jau 11. minūtē bija 0:2, un televīzijas kameras uz soliņa jau bija pavērstas pret otro vārtsargu Iļju Proskurjakovu. Pēc trīs izlaistām spēlēm vietu vārtos ieņēmušais Staņislavs Gaļimovs ielaida ripas pēc metieniem no zonas vidus, turklāt vienā gadījumā kļūdījās, atsitot ripu pretiniekam uz nūjas. Galvenais treneris Pēteris Skudra izlēma nogaidīt, un uzticēšanās Gaļimovam atmaksājās. Jo īpaši vārtsargs komandu pavilka pēcspēles metienos.

SKA un Krievijas izlases galvenais treneris Valērijs Bragins vārtu sargāšanu līdz pēcspēles metienu sērijai uzticēja Mihailam Berdinam, nevis zviedru leģionāram Magnusam Helbergam. "Bullīšos" vārtos stājās Aleksandrs Samsonovs. Abus krievu vārtsargus Bragins ir iekļāvis Krievijas izlases sastāvā spēlēšanai Pirmā kanāla kausa izcīņā, kas risināsies Maskavā. Kopumā valstsvienībā ir 11 spēlētāji no SKA, tā ka Dinamo spēlēja pret pusi Krievijas izlases. Ar vārtsarga izvēli Bragins laikam jau nokļūdījās, jo Metjū Majone un Džeisī Lipons vārtus guva pēc tālmetieniem. Berdins vārtos nebija piesegts.

"Disciplīna bija panākuma atslēga," pēc uzvaras atzina Skudra. Rīdzinieki spēlē sapelnīja divas reizes mazāk soda minūtes, attiecīgi 6 pret 12. Lieliska iespēja nopelnīt divus punktus bija papildlaikā. Tiesneši divas reizes noraidīja mājiniekus (!), un divreiz Dinamo spēlēja pilnas divas minūtes četratā pret trijiem SKA spēlētājiem. Labi, ka "bullīšos" savu meistarību apliecināja Deniss Paršins un Dārziņš. 

Rietumu konferencē Rīgas Dinamo ar 15 punktiem ir pēdējā 11. vietā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi