Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Balceram gūti vārti un rezultatīva piespēle Sharks uzvarā

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers pirmdien guva vārtus un rezultatīvi asistēja Sanhosē Sharks uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā savā laukumā.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (0:1, 2:1, 4:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche".

Balcers spēlēja "Sharks" otrajā uzbrucēju virknējumā, kas šajā mačā izcēlās ar trim gūtajiem vārtiem. 27.minūtē Balcers ar piespēli no labās laukuma puses uzsāka kombināciju, kas pēc Marka Eduāra Vlasiča piespēles centrā Radimam Šimekam ļāva gūt vārtus, panākot 1:2.

Pats Latvijas hokejists vārtu guvumu svinēja 45.minūtē, kas vēlāk izrādījās uzvaras vārti. Nokļuvis ātrā uzbrukuma smailē, Balcers meta pa vārtiem, vārtsargs ripu atsita, taču Nazems Kadri to raidīja savos vārtos, vārtu guvumu ieskaitot latvietim.

Balcers ar rezultativitātes punktiem izcēlies četrās spēlēs pēc kārtas.

 

 

Pirmā perioda beigās un otrā sākumā gan divus vārtus guva viesi, ar rezultatīviem raidījumiem izceļoties Samuelam Žirāram un Gabrielam Landeskogam vairākumā.

37.minūtē Kevins Labanks panāca neizšķirtu, bet pēc Balceram ieskaitītajiem vārtiem mājinieki guva vēl trīs, Evanderam Keinam 67 sekundes pirms mača beigām pēdējos no tiem iemetot tukšos viesu vārtos.

"Sharks" rindās ar trim rezultativitātes punktiem (1+2) izcēlās Keins un Timo Maiers (0+3), bet vārtos Mārtins Džonss atvairīja 33 pretinieku metienus.

Balcers pirmdien spēlēja 14 minūtes un vienu sekundi, no tām vienu minūti un 43 sekundes - vairākumā. Hokejists vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, reizi atņēma pretiniekam ripu un maču noslēdza ar +/- rādītāju divi.

Viņš šosezon deviņās spēlēs guvis divus vārtus, četrreiz rezultatīvi piespēlējis, 11 reizes metis pa vārtiem un iekrājis +/- rādītāju mīnus viens.

"Sharks" ar 18 punktiem 19 spēlēs ir priekšpēdējā starp astoņām Rietumu divīzijas komandām, kamēr "Avalanche" ar 23 punktiem 19 dueļos ieņem ceturto vietu.

Sanhosē vienībai priekšā vēl četras mājas spēles, tai skaitā trešdien atkārtotais cīniņš pret Kolorādo "Avalanche".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi