Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Oilers trešajā periodā atspēlējas un izcīna uzvaru pret Canucks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Edmontonas Oilers otrdien trešajā periodā guva trīs vārtus, spējot atspēlēties pret Vankūveras Canucks.

"Oilers" viesos ar 4:3 (1:3, 0:0, 3:0) uzvarēja "Canucks" un izcīnīja jau ceturto panākumu pēc kārtas.

Spēles rezultātu otrajā minūtē atklāja Bo Horvats, bet Tailers Maiers devītajā minūtē pārsvaru dubultoja. Četras minūtes līdz pirmā perioda beigām Elīass Petešsons iemeta "Canucks" trešos vārtus, taču Dominikam Kahunam vienus izdevās atgūt. 

Pēc klusuma otrajā periodā "Oilers" noslēdzošajās 20 minūtēs aktīvi centās atspēlēties. Kahuns trešās trešdaļas pirmajā minūtē panāca 2:3, kapteinis Konors Makdeivids, spēlējot vairākumā, piektajā minūtē rezultātu izlīdzināja, bet uzvaras vārtus sešas minūtes līdz finālsvilpei guva Tailers Eniss.

Leons Draizaitls šajā spēlē iekrāja trīs rezultatīvas piespēles, bet otrā laukuma pusē 1+1 Petešsonam.

Citā spēlē Detroitas "Red Wings" mājās ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) piekāpās Nešvilas "Predators".

Trešā perioda piektajā minūtē spēles rezultātu atklāja Filips Fošberjs, bet Ēli Tolvanens desmitajā minūtē pārsvaru dubultoja. 

Peka Rinne "Predators" vārtos atvairīja visus 24 metienus.

Tikmēr Otavas "Senators" savā laukumā ar 5:4 (2:1, 1:2, 1:1, 0:0, 2:0) "bullīšos" uzvarēja citu Kanādas komandu Monreālas "Canadiens".

Breidijs Tkačuks uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem, bet 1+1 nopelnīja Dreiks Batersons. "Canadiens" komandā divi vārti Šeam Vēberam, bet tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja Filips Dano.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejists Teodors Bļugers otrdien NHL spēlē rezultatīvi piespēlēja Pitsburgas "Penguins" uzvaras vārtu guvumā papildlaikā.

"Penguins" viesos ar 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Vašingtonas "Capitals".

Bļugers laukumā pavadīja 14 minūtes un 49 sekundes, no kurām minūte un 52 sekundes nospēlētas mazākumā. Viņš papildlaika otrajā minūtē "Penguins" aizsardzības zonā ieguva ripu un ar to šķērsoja visu laukumu, bet pie "Capitals" vārtiem uz kreiso laukuma pusi piespēlēja Kasperi Kapanenam, kurš arī guva uzvaras vārtus.

Latvijas izlases hokejists šajā mačā arī divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, reizi atņēma pretiniekam ripu un uzvarēja deviņos no 12 iemetieniem. Viņš spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šī bija jau ceturtā spēle pēc kārtas, kurā Bļugers izcēlies ar rezultativitātes punktu, bet šajā laika periodā viņš iekrājis 1+3.

Citā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" ar Matīsu Kivlenieku uz rezervistu soliņa mājā ar 5:6 (1:2, 2:2, 2:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja Čikāgas "Blackhawks".

Savainojuma dēļ komandai vairākas nedēļas nevarēs palīdzēt Elvis Merzļikins, kā rezultātā otrā numura pienākumi kādu laiku uzticēti Kivleniekam.

Tikmēr Bufalo "Sabres", kas šosezon spēlē bez savainojumu guvušā Zemgus Girgensona, viesos ar 4:1 (0:0, 1:0, 3:1) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils".

Trešdien neviena no Latvijas hokejistu pārstāvētajām vienībām laukumā nedosies.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi