Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dinamo trešo reizi laukumā šosezon tiekas ar Daugaviņa pārstāvēto Vitjaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo šodien jau trešo reizi sezonā tiekas ar Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala Vitjaz.

"Vitjaz" viesus no Rīgas uzņems plkst.18.30, spēli tiešraidē translējot kanālam "TV3 Sport 2".

"Dinamo" pēc zaudējuma mājas spēlē pret Novosibirskas "Sibirj", kas bija pārāka ar 3:2, ar tādu pašu rezultātu viesos piekāpās otrajai vājākajai Rietumu zonas "Soči". Pēdējās piecās spēlēs tikai reizi ir vinnēts, pagarinājumā ar 5:4 pieveicot Pekinas "Kuņluņ Red Star".

"Vitjaz" komandai arī nav klājies daudz labāk, septiņu maču laikā gūstot tikai vienu uzvaru, tai skaitā piedzīvojot 1:8 pērienu savā laukumā no Sanktpēterburgas SKA. Pēdējā cīņā gan izcīnīta uzvara, ar 4:3 pēcspēles metienos pārspējot Helsinku "Jokerit".

Abas komandas šosezon jau tikušās divas reizes. Septembrī "Dinamo" mājās uzvarēja ar 4:3, bet oktobrī "Vitjaz" bija pārāka savā laukumā ar 6:1. Vēl vienā spēlē uzvara "Vitjaz" tika piešķirta bez cīņas, kamēr rīdzinieki pildīja Covid-19 lazareti.

"Vitjaz" ir viena no nedaudzajām komandām līgā, ar kuru bilance pirms pirmdienas cīņas ir pozitīva. Abas vienības savā starpā tikušās 29 reizes, no kurām pa 13 uzvarām pamatlaikā svinējušas abas vienības. Abas pa reizei svinējušas panākumu "bullīšos", bet vienīgajā cīņā, kas beigusies pagarinājumā, uzvarēja rīdzinieki. Arī vārtu attiecība ir par labu rīdziniekiem - 70:62.

Pēc spēles ar "Vitjaz" rīdziniekus gaida divi mači savās sienās - ceturtdien ar Čeļabinskas "Traktor" un piektdien - ar Roberta Bukarta pārstāvēto Čerepovecas  "Severstaļ".

Pēteris Skudra šajā izbraukumā līdzis ņēmis trīs vārtsargus, desmit aizsargus un 16 uzbrucējus.

Neliela savainojuma dēļ Rīgā palicis viens no pēdējā laika redzamākajiem hokejistiem Gļebs Zirjanovs. Tikmēr Emīls Ģēģeris un kanādiešu aizsargs Morgans Eliss nosūtīti uz fārmklubu "Zemgale"/LLU.

Tāpat sastāvā nebūs aizsargs Miks Tumanovs un uzbrucēji Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Daņila Larionovs, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Ģlebs Prohorenkovs un Patriks Zabusovs, jo spēlētāji atgriezušies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienībā "Rīga".

Dinamo" ar 12 punktiem 28 mačos ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Vitjaz" ar 30 punktiem 30 spēlēs Rietumu zonā ieņem devīto vietu 11 komandu vidū.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Rīgas "Dinamo" sastāvs izbraukuma spēlēm:

vārtsargi - Staņislavs Gaļimovs, Iļja Proskurjakovs, Zeins Makintairs;

aizsargi - Jānis Jaks, Metjū Majone, Roberts Mamčičs, Džordans Marejs, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Tonijs Sunds, Ondržejs Vitāseks, Kristaps Zīle;

uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts, Pāvels Černovs, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Jevgeņijs Gračovs, Konstantīns Komareks, Miks Indrašis, Dāvids Levins, Džeisī Lipons, Zeks Mičels, Deniss Paršins, Gunārs Skvorcovs, Gļebs Stoļarovs, Jānis Švanenbergs, Mets Vaits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi